Κόσμος

Αποκαλυπτική η Πριγιάνκα Τσόπρα στο “Elle UK”: Ο γάμος της και η φιλία με τη Μέγκαν Μαρκλ [pics]

Η Πριγιάνκα Τσόπρα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους του Αυγούστου του Elle UK και στη συνέντευξή της μίλησε για τον πρόσφατο γάμο της με τον Νικ Τζόνας, τη φιλία της με τη Δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ και την πολυμορφία στο Χόλιγουντ.

Η Ινδή ηθοποιός παραδέχθηκε ότι ο γάμος της με τον τραγουδιστή των Jonas Brothers ήταν «πολύ υπερβολικός» και αναφέρθηκε στην εμπειρία του έγγαμου βίου.

«Αποφασίσαμε πού θα γίνει η γαμήλια τελετή (στην Ινδία) τον Οκτώβριο και παντρευτήκαμε την 1η Δεκεμβρίου. Είχαμε 1,5 μήνα για να την σχεδιάσουμε… Ήταν πολύ υπερβολική. Ας ελπίσουμε ότι το κάνουμε μόνο μία φορά. Έτσι είναι υπέροχο» τόνισε.

Η ηθοποιός παρατήρησε ότι ο γάμος και η συμβίωση διαφέρουν τόσο πολύ.

 

 

«Ποτέ δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το να έχεις σύζυγο και φίλο είναι τόσο διαφορετικά πράγματα. Όταν λες τους όρκους σου στο άλλο πρόσωπο, τότε γίνεται η οικογένειά σου και είναι η οικογένεια που επιλέγεις. Υπάρχει μια παράξενη ευθύνη. Και μια ασφάλεια που προέρχεται από αυτό. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον καθημερινά».

 

 

Η φιλία με τη Μέγκαν Μαρκλ

Όσο για τη φίλη της Μέγκαν Μαρκλ την οποία αποκαλεί «Megs» η Πριγιάνκα Τσόπρα είπε ότι «ήταν προορισμένη πάντα για σπουδαία πράγματα. Να είναι η αλλαγή και να είναι μια σημαντική φωνή».

Η Πριγιάνκα Τσόπρα ανέφερε ότι όταν θα κυκλοφορεί το περιοδικό η Μέγκαν Μαρκλ θα έχει μωρό.

“Είναι τόσο καταπληκτικό πώς αλλάζουν οι ζωές. Πιστεύω πολύ ότι μπορείς να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου, αλλά πρέπει να υπάρχει κάτι μεγαλύτερο που να μας βάζει στις συνθήκες, στις οποίες μπαίνουμε”.

Η ηθοποιός μίλησε και για την πολυμορφία στο Χόλιγουντ.

“Το όνειρο της ζωής μου είναι να μπορέσω να κάνω μια ταινία που θα έχει κατά κύριο λόγο συντελεστές από τη Νότια Ασία”, αποκαλύπτει. “Είμαι τόσο ευτυχής που είμαι σε θέση να μπορώ να ανοίξω αυτές τις πόρτες. Θέλω να το κάνω, γιατί κανείς δεν κατάφερε να το κάνει για μένα”, είπε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια έφτασαν στην Βρετανία – Την Τετάρτη θα συναντηθούν με τον Κάρολο
Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ έχει προσκληθεί από τον βασιλιά Κάρολο και, όπως ορίζει το πρωτόκολλο για κάθε επίσημη κρατική επίσκεψη, θα φιλοξενηθεί στο Κάστρο του Ουίνδσορ
Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο ντοκιμαντέρ για τα 70 χρόνια της Disneyland – Αποκλειστικό μήνυμα και προσωπικές αναμνήσεις
Στο τρέιλερ, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται στο Space Mountain, το οποίο, όπως λέει, ήταν ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια στο πάρκο ενώ η Μέγκαν Μαρκλ προσθέτει: «Εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα σου»
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι