Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αποκεφάλισε τον σύντροφό της – «Αφήστε με να πάρω το κεφάλι»

Αποκεφάλισε τον σύντροφό της – «Αφήστε με να πάρω το κεφάλι»

Χειροπέδες στη 41χρονη Roena Cheryl Mills που αποκεφάλισε τον σύντροφό της σπίτι του.

Η 41χρονη γυναίκα συνελήφθη στη δυτική Βιρτζίνια για τον αποκεφαλισμό του συντρόφου της Bo White. Όταν τη συνέλαβαν οι αστυνομικοί τους ζήτησε να την πάνε πίσω για να πάρει το κεφάλι της.

H Roena Cheryl Mills κατηγορείται για δολοφονία δευτέρου βαθμού, με τον δικαστή να διατάζει αξιολόγησή της προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να δικαστεί.

Οι αρχές κλήθηκαν στην περιοχή από έντρομους πολίτες που βρήκαν τη Roena Cheryl Mills να κυκλοφορεί μέσα στα αίματα φορώντας γάντι στο ένα χέρι.

Επιτέθηκε στους αστυνομικούς

Τους είπε αρχικά ότι αιμορραγούσε επειδή κάποιος της επιτέθηκε και πέρασε μέσα από μια γυάλινη πόρτα. Έγινε ξαφνικά επιθετική με τους αστυνομικούς και τη συνέλαβαν.

Μόλις την έβαλαν στο περιπολικό τους ζήτησε να τη γυρίσουν πίσω για να πάρει το κεφάλι της. Αργότερα μέσα στη μέρα οι αρχές βρήκαν το αποκεφαλισμένο πτώμα του Bo White σπίτι του.

“Αν και κατηγορήθηκε μόνο για δολοφονία δευτέρου βαθμού επειδή υπήρχαν αμφιβολίες, οι ένορκοι θα μπορούσαν να την καταδικάσουν και για φόνο πρώτου βαθμού” δήλωσε ο εισαγγελέας.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις