Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Απόλυτη ταπείνωση στο facebook για γυναίκες στον «δρόμο της ντροπής»

Απόλυτη ταπείνωση στο facebook για γυναίκες στον «δρόμο της ντροπής»

Σοκάρουν οι εικόνες και τα βίντεο σε σελίδα του facebook που ταπεινώνει γυναίκες να κάνουν τον “δρόμο της ντροπής” στο Magaluf.

Στα βίντεο που έχουν ανέβει στο facebook φαίνονται τουρίστριες να γυρίζουν στα ξενοδοχεία τους το πρωί μετά από άγριες νύχτες διασκέδασης στο τουριστικό θέρετρο Magaluf στη Μαγιόρκα.

Οι άντρες τραβάνε βίντεο από γυναίκες που κάνουν τον “δρόμο της ντροπής” και τα ανεβάζουν στη σελίδα “Maga Walk of Shame Official”.

Η φράση “δρόμος της ντροπής” χρησιμοποιείται όταν μια γυναίκα ή ένας άντρας γυρίζει σπίτι την επόμενη μέρα μετά από μια περιστασιακή σεξουαλική συνεύρεση.

Οργή για τη σελίδα ταπείνωσης στο facebook

Πολλοί από τους ντροπιασμένους τουρίστες καλύπτουν τα πρόσωπά τους στα βίντεο εξευτελισμού τους που ανεβαίνουν σε σελίδα του facebook.

Σε ένα από τα βίντεο ακολουθούν στον δρόμο και ρωτάνε μια γυναίκα που έμεινε το βράδυ και της λένε να πάει να κάνει μπάνιο.

Μια γυναίκα παραπατά στην προσπάθειά της να ξεφύγει, με πολλούς χρήστες των social media να κατηγορούν τη σελίδα του facebook για εισβολή στην προσωπική τους ζωή.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις