Κόσμος

Αργεντινή: Φωτιά άρπαξε ουρανοξύστης 50 ορόφων στο κέντρο του Μπουένος Άιρες

Σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό των διασωστών, οκτώ άνθρωποι χρειάστηκαν οξυγόνο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εκκενώθηκε ουρανοξύστης 50 ορόφων στην Αργεντινή καθώς ξέσπασε φωτιά. Τουλάχιστον 100 άνθρωποι χρειάστηκε να απομακρυνθούν από το φλεγόμενο κτίριο.

Ο ουρανοξύστης 50 ορόφων βρίσκεται στο κέντρο του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, και πήρε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το απόγευμα της Τρίτης (11.02.2025).

Σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό των διασωστών, οκτώ άνθρωποι χρειάστηκαν οξυγόνο.

«Απομακρύναμε 100 ανθρώπους, χορηγούμε οξυγόνο σε οκτώ», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο Αλμπέρτο Κρεσέντι, ο επικεφαλής των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών, λέγοντας ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από τον 10ο όροφο.

 

Περίπου 30 ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο αλλά, λίγη ώρα αφού σήμανε ο συναγερμός, διακρινόταν μόνο λίγος καπνός να υψώνεται από το ύψους 150 μέτρων κτίριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Δεν χρειαζόμαστε συμβουλές από τον Λευκό Οίκο» - Ο Μερτς ανέβαλε κλήση με τον Τραμπ μετά τους πανηγυρισμούς για το AfD
Η τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Φρίντριχ Μερτς και τον Ντόναλντ Τραμπ επρόκειτο να επικεντρωθεί στην 25η επέτειο των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ
Φρίντριχ Μερτς και Ντόναλντ Τραμπ