Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αρνείται τα πάντα ο Ντόναλντ Τραμπ παρά τις αποκαλύψεις

Αρνείται τα πάντα ο Ντόναλντ Τραμπ παρά τις αποκαλύψεις

Μπορεί ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του Μάικλ Φλίν να έχει ομολογήσει τις επαφές με την Ρωσία πριν τις εκλογές, ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ αρνείται τα πάντα.

Στο στο πρώτο σχόλιό του για την ομολογία ενοχής του πρώτου συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Μάικλ Φλιν ότι είπε ψέματα στο FBI,Ο Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε πως «δεν υπήρξε απολύτως καμία συνέργεια» ανάμεσα στην προεκλογική εκστρατεία του και τη Ρωσία.

Ο Τραμπ έκανε το σχόλιο αυτό στους δημοσιογράφους κατά την αναχώρησή του από τον Λευκό Οίκο.

Ο Φλιν συμφώνησε να συνεργαστεί με την έρευνα που διεξάγει ο ειδικός ανακριτής Ρόμπερτ Μιούλερ για πιθανή συνέργεια ανάμεσα στη Ρωσία και την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ το 2016.

«Όχι, δεν είμαι», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν είναι ανήσυχος, στην πρώτη αντίδρασή του μετά την απαγγελία κατηγοριών εις βάρος του Φλιν.

«Αυτό που καταδείχθηκε είναι ότι δεν υπάρχει καμία συνέργεια, καμία συνέργεια. Δεν υπήρξε απολύτως καμία συνέργεια» είπε από τους κήπους του Λευκού Οίκου, προτού υπογραμμίσει τη σημαντική νίκη που απέσπασαν οι Ρεπουμπλικανοί στη διάρκεια της νύχτας με την έγκριση από τη Γερουσία της φορολογικής μεταρρύθμισης.

«Είμαστε κατά συνέπεια πολύ ευτυχισμένοι. Και ειλικρινά η χθεσινή νύχτα ήταν μια σημαντική νύχτα. θα δούμε τι θα συμβεί», συνέχισε ο Ντόναλντ Τραμπ, προτού αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη όπου θα περάσει την ημέρα του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις