Κόσμος

Αρνούνται πως ο Leonardo DiCaprio βιάστηκε 2 φορές από αρκούδα στο “Revenant”

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της νέας ταινίας του Leonardo DiCaprio "The Revenant", έχει ξεχωρίσει μια σκηνή. Οι φήμες περί βιασμού του στην ταινία, όπου υποδύεται τον Hugh Glass, διαψεύστηκαν από το στούντιο παραγωγής.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δημοσίευμα ανέφερε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται στη συγκεκριμένη σκηνή φαίνεται σαν να κακοποιείται. “Είναι θύμα βιασμού. 2 φορές”, ισχυρίζεται το Drudge Report.

Το στούντιο παραγωγής 20th Century Fox διαψεύδει το δημοσίευμα και υποστηρίζει πως δεν υπάρχει σκηνή βιασμού από αρκούδα. “Όποιος έχει δει την ταινία, μπορεί να διαβεβαιώσει πως πρόκειται για μια θηλυκή αρκούδα που επιτίθεται στον Hugh Glass επειδή αισθάνεται ότι απειλεί τα μικρά της. Δεν υπάρχει σκηνή βιασμού με αρκούδα”.

“Αυτές οι σκηνές, μεταξύ πολλών άλλων, ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει στην καριέρα μου”, είχε δηλώσει ο 40χρονος ηθοποιός που βάζει πλώρη για τα Όσκαρ και ελπίζει αυτή τη φορά να φύγει με το χρυσό αγαλματίδιο. “Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια από τις πιο καθηλωτικές εμπειρίες που έχει ζήσει ποτέ το κοινό”.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα που αφηγείται την ιστορία του Hugh Glass. Είχε δεχθεί επίθεση από αρκούδα το 1823 στη νότια Ντακότα και παραλίγο να πεθάνει. Στο βιβλίο δεν υπάρχει καμία αναφορά βιασμού, ενώ και εκεί γίνεται αναφορά σε θηλυκή αρκούδα. Ο Hugh Glass κατάφερε να σκοτώσει την αρκούδα και να επιβιώσει παρά τα σοβαρά τραύματά του. Η ταινία παρουσιάζει το 6 εβδομάδων ταξίδι επιστροφής του στο Fort Kiowa.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Θα γίνει... Τέξας - 38 χρόνια χωρίς Δημοκρατικό γερουσιαστή και τώρα οι Μπους στηρίζουν τον Ταλαρίκο
Η μάχη στο Τέξας για την έδρα στη Γερουσία των ΗΠΑ θεωρείται από τις πιο αμφίρροπες στη χώρα καθώς τελευταία φορά που εξελέγη Δημοκρατικός γερουσιαστής ήταν το 1988 - Ο Δημοκρατικός Τζέιμς Ταλαρίκο απέναντι στον Ρεπουμπλικανό Κεν Πάξτον
Ο Δημοκρατικός Τζέιμς Ταλαρίκο αντιμετωπίζει τον Ρεπουμπλικανό Κεν Πάξτον,