Κόσμος

Ασταμάτητος Ζάεφ: “Η μακεδονική γλώσσα αναγνωρίζεται από όλο τον κόσμο”!

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ζόραν Ζάεφ την εκστρατεία του υπέρ του "ναι" στο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, αλλά και το μήνυμα στήριξης του Γάλλου προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν, ο Ζάεφ έγραψε στο Twitter: “Τόσο ο Πενς, όσο και ο Μακρόν επιβεβαίωσαν ότι έχουμε ένα κράτος, έναν μακεδονικό λαό, μια μακεδονική γλώσσα που αναγνωρίζονται από όλο τον κόσμο. Στις 30 Σεπτέμβρη, δεν θα καθίσετε στο σπίτι, στις 30 Σεπτέμβρη ψηφίζετε, γράφεται ιστορία, ψήφοι για την ευρωπαϊκή Μακεδονία”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πρόσωπο ενδιαφέροντος» και ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
Οι αρχές των Φιλιππίνων εξετάζουν και τον Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ μετά την καταγγελία εις βάρος του πατέρα του, με τον ίδιο να μη θεωρείται ακόμη ύποπτος
Η Μέγκαν Μαρκλ