Κόσμος

Άστεγος επιχείρησε να αυτοκτονήσει δύο φορές σε 24 ώρες, αλλά τον έσωσαν!

Ένας Βούλγαρος άστεγος επιχείρησε δύο φορές να αυτοκτονήσει πέφτοντας στα νερά ποταμών της Λιόν, ωστόσο, τα σχέδιά του ματαιώθηκαν και τις δύο φορές λόγω της έγκαιρης επέμβασης των αρχών. 

Ο άνδρας, ένας άστεγος 27 ετών, πήδηξε αρχικά χθες το πρωί στον ποταμό Σαόν που διαπλέει την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας. Σύντομα οι αστυνομικοί του πέταξαν ένα σκοινί με το οποίο τον τράβηξαν στις όχθες προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα χρειάστηκε να επέμβουν για δεύτερη φορά, καθώς πήδηξε από τη γέφυρα ενός αυτοκινητοδρόμου στον ποταμό Ροδανό αυτήν την φορά.

Μέλη της ομάδας που είναι επιφορτισμένη με τη δημόσια ασφάλεια στον ποταμό επιχείρησαν να τον ανασύρουν από τα νερά του ποταμού. Χρειάστηκε να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες, αφού «τα πόδια του άστεγου είχαν σφηνώσει σε ένα μεγάλο κούτσουρο και εκείνος ήταν εξουθενωμένος».

Οι ομάδες διάσωσης κατάφεραν τελικά να τον απεγκλωβίσουν. Ο άνδρας διακομίστηκε στην ακτή με σκάφος της πυροσβεστικής όπου οι πυροσβέστες τον αναγνώρισαν καθώς τον είχαν ήδη μεταφέρει στο νοσοκομείο το ίδιο πρωί. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανάλυση: Γιατί βυθίζεται τώρα στο χάος το Ιράν, τι προκάλεσε την εξέγερση και σε τι διαφέρουν αυτές οι διαδηλώσεις από τις προηγούμενες
Η κατάρρευση του νομίσματος και ο εκρηκτικός πληθωρισμός, ειδικά στα τρόφιμα, πυροδοτούν τη λαϊκή οργή για 13η μέρα - Ο Τραμπ απειλεί τον Χαμενεΐ - Τουλάχιστον 45 νεκροί, κάηκαν κυβερνητικά κτίρια, κόπηκε η επικοινωνία
Χάος με νεκρούς στο Ιράν
Ενός λεπτού σιγή στην Ελβετία το μεσημέρι για τους 40 νεκρούς στο Κραν Μοντανά - «Εθνική απώλεια χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μας»
«Μια απώλεια, μια μεγάλη εθνική απώλεια χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μας» έγραψε κάποιος στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τα θύματα της τραγωδίας
Τραγωδία στο Κραν Μοντανά