Κόσμος

Ασυγκράτητος ο Σον Πεν: «Σφαγέας» των Αρμενίων ο Ερντογάν

Επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο ηθοποιός Σον Πεν χαρακτηρίζοντάς τον σφαγέα των Αρμενίων, εξέφρασε τη στήριξή του στον Τζο Μπάιντεν και τα έβαλε με τον Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Σον Πεν τονίζει πως οι Αρμένιοι σφάζονται από το «φιλαράκι του Τραμπ με όπλα που εμείς του πουλήσαμε» για να προσθέσει ότι «αυτή δεν είναι η Αμερική».

Παράλληλα τάσσεται στο πλευρό του υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν αφού επικρίνει την στρατηγική του Ντόναλντ Τραμπ για τον κορονοϊό.

«Κι ενώ πάρα πολλοί από εμάς καθόμαστε ξέγνοιαστοι, οι Αρμένιοι σφάζονται από το φιλαράκι του Τραμπ τον Ερντογάν, με όπλα που εμείς του πουλήσαμε. Αυτή ΔΕΝ είναι η Αμερική! Μπάιντεν για τη νέα γέννηση της Αμερικής!», αναφέρει στην ανάρτησή του.

«Μόλις άκουσα τη στρατηγική του Μπάιντεν για τη νόσο Covid- 19. Είναι ακριβώς αυτή που χρειαζόμαστε. Από την αρχή της πανδημίας παρακολουθώ τα τεστ. Μιλώ με τον (σ.σ.Τσιόδρα των ΗΠΑ) Άντονι Φάουτσι και όλους τους κορυφαίους επιστήμονες. Είναι όλα αυτά που θα κάνουν την Αμερική να επιστρέψει στη δουλειά και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Αμφιταλαντευόμουν για τον Μπάιντεν. Όχι πια. Μπάιντεν για την Αμερική», προσθέτει ο Σον Πεν στο 83-twitter.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Austin Wolf: Ο αμερικανός πορνοστάρ καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκισης για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων
Στόχευε κυρίως παιδιά ηλικίας 7 ετών, κανόνιζε συναντήσεις μαζί τους και ζητούσε υλικό με σεξουαλικό περιεχόμενο από εφήβους - «Δεν υπάρχει θέση για εσάς στη Νέα Υόρκη εκτός από τη φυλακή» είπε ο εισαγγελέας
Austin Wolf
Ο Τραμπ θέλει να στείλει την Εθνοφρουρά και στο Σικάγο λέει ο κυβερνήτης του Ιλινόι
Βαριά οπλισμένα μέλη της ICE κάνουν περιπολία και πολλές συλλήψεις παράτυπων μεταναστών στο κέντρο του Σικάγο, για να δείξει ότι οι προσπάθειες του Τραμπ να επιβάλει την τάξη έχουν αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες
Ο Ντόναλντ Τραμπ 1
Καθοριστικές στιγμές για τους ακτιβιστές που προσεγγίζουν τη Γάζα - Η στήριξη της Τουρκίας και οι ανησυχίες της Ιταλίας
Ο στολίσκος με ανθρωπιστική βοήθεια μπορεί να φτάσει μέσα στο επόμενο 24ωρο στην Γάζα με τον φόβο όμως κάποιας ισραηλινής επίθεσης εναντίον τους
γαζα 1