Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ασύλληπτο: Παράτησε την 20 μηνών κόρη της χωρίς φαγητό και νερό για να παρτάρει – Την βρήκε νεκρή

Ασύλληπτο: Παράτησε την 20 μηνών κόρη της χωρίς φαγητό και νερό για να παρτάρει – Την βρήκε νεκρή
Φωτογραφία Αρχείου / Intime News

Μια νεαρή κοπέλα στην Βρετανία άφησε μόνη της την μόλις 20 μηνών κορούλα της για να… γιορτάσει τα 18α γενέθλιά της. Το μικρό κοριτσάκι έμεινε έξι ολόκληρες μέρες χωρίς φαγητό και νερό με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Το τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με την Daily Mail, σημειώθηκε στο Μπράιτον της Αγγλίας τον Δεκέμβριο του 2019. Η μικρή Asiah Kudi, κόρη της Verphy Kudi, είχε λιμοκτονήσει, είχε αφυδατωθεί και είχε κολλήσει γρίπη. Η παραμέληση πιστεύεται ότι ήταν η αιτία θανάτου του παιδιού, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το μικρό κοριτσάκι ήταν υπό τη φροντίδα των κοινωνικών υπηρεσιών, ωστόσο – όπως αναφέρει η Daily Mail – δεν είχε ανατεθεί σε κάποιον κοινωνικό λειτουργό όταν πέθανε. Το διαμέρισμα όπου έμενε ήταν ένα από τα οκτώ σε ένα σύμπλεγμα για ευάλωτες νέες οικογένειες που είχε διαθέσει το δημοτικό συμβούλιο του Μπράιτον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η Verphy Kudi, μητέρα της μικρής Asiah Kudi, καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας να φεύγει από το διαμέρισμα την ημέρα των γενεθλίων της για να ταξιδέψει σε άλλες πόλεις, χιλιόμετρα μακριά, όπου διασκέδαζε σε πάρτι.

Η 19χρονη σήμερα Verphy Kudi εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου  την Παρασκευή (26/3) και δήλωσε ένοχη, ενώ ο πατέρας της βρισκόταν επίσης εκεί. Μιλώντας αργότερα, ο 59χρονος Muba Kudi, είπε: «Η καρδιά μου έχει σπάσει. Η κόρη μου ήταν εξαφανισμένη. Είχε εξαφανιστεί από την ηλικία των 14 ετών».

Μετά το ξεφάντωμα, η νεαρή κοπέλα επέστρεψε σπίτι και κάλεσε ασθενοφόρο, λέγοντας ότι το μωρό της δεν ξυπνούσε. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Verphy Kudi κατά την διάρκεια της απολογίας της είχε τα χέρια της στο πρόσωπό της. Μίλησε μόνο για να απαντήσει ότι δηλώνει ένοχη στην κατηγορία και για να επιβεβαιώσει το όνομά της. Δάκρυα έτρεχαν στα μάτια της.

Η μικρή Asiah γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 2018 και ήταν μόλις 20 μηνών όταν πέθανε. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις