Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Άτλας: Το μωράκι «γίγαντας» που έχει «ρίξει» το Tik Tok

Άτλας: Το μωράκι «γίγαντας» που έχει «ρίξει» το Tik Tok
Πηγή φωτογραφίας: video grab

Τον γύρο των social media κάνουν βιντεάκια που δείχνουν ένα πολύ χαριτωμένο μωράκι, το οποίο φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο για την ηλικία του. Ο μικρός Άτλας δεν είναι ούτε ενός έτους ακόμα και έχει ήδη το μέγεθος του πάνω μέρους του σώματος της μικροσκοπικής μαμάς του!

Ο Άτλας είναι ένα υπέροχο αγοράκι με παχουλά μαγουλάκια και μπουτάκια, που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί από τα να ζουλίξει… Η μητέρα του, Ναμπίλ ΜακΧιου, έχει ανεβάσει στο Tik Tok και ο μικρός «γίγαντας» έχει γίνει viral. 

Πολλοί χρήστες σχολιάζοντας το μέγεθος του μικρού Άτλα, άρχισαν να αναρωτιούνται πώς μπορεί η μαμά του -μια σχετικά μικροκαμωμένη γυναίκα- να τον μεταφέρει. Άλλοι πάλι επιμένουν ότι είναι τεράστιος και δείχνει να νιώθει άβολα. 

«Καημένο μωρό! Τον πιέζεις και δεν μπορεί να αναπνεύσει», έγραψε κάποιος.

Δείτε βίντεο:

Ευτυχώς όμως υπήρχαν και κάποιοι που το είδαν πιο χαλαρά και αστειεύονται με το μέγεθος του μωρού, το οποίο ζυγίζει σχεδόν 12 κιλά, λέγοντας ότι σε ένα μήνα θα γίνει ενήλικας ή ότι θα πρέπει να πληρώνει ενοίκιο. 

Η μητέρα πάντως του μικρού Άτλα δηλώνει ότι τα μεγάλα και παχουλά μωρά δεν είναι αυτόματα μη υγιή και ότι είναι απλά έτσι η σωματοδομή τους. Δημοσίευσε και ένα βίντεο που δείχνει πώς κρατά το παιδί της με τρόπο που είναι άνετος τόσο για εκείνη, όσο και ο Άτλας, τονίζοντας ότι δεν τον σφίγγει όπως νομίζουν μερικοί.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις