Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Avicii: Συγκλονίζει πρώην σύντροφός του – Το συγκινητικό αντίο

Avicii

Λίγες μέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Avicii, η πρώην σύντροφός του Racquel Bettencourt απέτισε φόρο τιμής στον 28χρονο DJ.

Ήταν μαζί με τον Avicii για ένα χρόνο πριν χωρίσουν το 2014. “Ξέρω πόσο σκληρά πάλεψες” έγραψε στο Instagram όπου μοιράστηκε τη θλίψη της.

Το μοντέλο από τον Καναδά ευχαρίστησε τον Avicii, κατά κόσμον Tim Bergling, που της έδειξε τι σημαίνει αληθινή αγάπη. “Η καρδιά μου έχει σπάσει”.

“Tim, αισθάνομαι σαν να ήταν μόλις χθες που ήμασταν αχώριστοι. Μιλούσαμε και γελούσαμε μέχρι την ανατολή του ηλίου. Εμείς εναντίον του κόσμου. Μνήμες που θα κρατήσουν μια ζωή.

Μέσα από όλα τα σκαμπανεβάσματα δεν ήθελα τίποτα πιο πολύ από το να είσαι υγιής και ευτυχισμένος και να είμαι εκεί για σένα σε κάθε βήμα της διαδρομής. Να σου δώσω ζωή, κάτι να περιμένεις, αλλά το σύμπαν είχε διαφορετικά σχέδια για μας”.

https://www.instagram.com/p/Bh1mmK3DJvn/?taken-by=racquelnatasha

Τα προβλήματα υγείας του Avicii και το πρόωρο τέλος

O Avicii είχε προβλήματα υγείας και είχε επιλέξει να αποσυρθεί από τις περιοδείες. Έδινε μάχη με την οξεία παγκρεατίτιδα που οφείλεται εν μέρει στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Με τη Racquel μοιράζονταν ένα σπίτι στο Λος Άντζελες. Αναγνώριζε τις μάχες που έδινε ο Avicii. Προσπάθησε τα πάντα ενώ εκείνος έδινε τις μάχες του.

“Ξέρω πόσο σκληρά προσπάθησες. Έκανα ό,τι μπορούσα. Σε ευχαριστώ που μου έδειξες και με δίδαξες πως είναι η αληθινή αγάπη. Με πήρες μαζί σου στο ταξίδι της ζωής του. Ο δεσμός και η σύνδεση που είχαμε ήταν τόσο αγνή και αληθινή. Δεν νομίζω ότι έσπασε ποτέ πραγματικά. Ήσουν και θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου.

Ήταν τόσο πολύ νωρίς για σένα. Ήσουν τόσο χαρισματικός και ξεχωριστός. Ήσουν το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου και έπαιξες σπουδαίο ρόλο. Θα αγαπώ πάντα αυτές τις στιγμές. Θέλω απλά να ξέρεις ότι ποτέ δεν σταμάτησα να σε αγαπώ.

Βρίσκω παρηγοριά στο γεγονός ότι η μουσική του Tim άγγιξε τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων και ότι το πνεύμα και η μνήμη του θα ζουν στις καρδιές μας για πάντα. Τα συλλυπητήριά μου στην εκπληκτική οικογένειά του αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η καρδιά μου είναι μαζί τους. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους μου για τα μηνύματα αγάπης και την υποστήριξη. Αναπαύσου εν ειρήνη όμορφε άγγελε. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Με αγάπη Raqattack”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις