Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αχ Μέγκαν Μαρκλ! Σάλος με τον πατέρα της – Έστησε φωτογραφίες παπαράτσι

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Thomas

Ακόμα και αν ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ κατηγορήθηκε πως έστησε φωτογραφίες παπαράτσι, το παλάτι βρίσκεται στο πλευρό του.

Λίγες μέρες πριν τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, ο πατέρας της κατηγορήθηκε ότι συνεργάστηκε με παπαράτσι για να σκηνοθετήσει φωτογραφίες.

Ο Thomas Markle, που ζει στο Μεξικό, υποστηρίζεται ότι συνεργάστηκε με παπαράτσι, με το βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας να τον δείχνει να ποζάρει σε ίντερνετ καφέ.

Οι αποκαλύψεις έρχονται λίγες μέρες πριν ο Thomas Markle ταξιδέψει στη Βρετανία για να γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι για πρώτη φορά.

Ο Thomas Markle και η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Doria Ragland, θα περάσουν χρόνο και με τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον δούκα του Εδιμβούργου, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τη δούκισσα της Κορνουάλης και τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Το παλάτι του Κένσινγτον είχε προειδοποιήσει τα media να μη δημοσιεύσουν φωτογραφίες του Thomas Markle ή της Doria Ragland που τραβήχτηκαν υπό συνθήκες παρενόχλησης. Επέμεναν ότι δεν ήθελαν τη δημοσιότητα.

Στημένες φωτογραφίες του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ

Μια σειρά όμως φωτογραφιών του Thomas Markle προκάλεσε υποψίες. Τον έδειχναν να διαβάζει ένα βιβλίο με τίτλο “Images of Britain”, να του παίρνουν τα μέτρα για κουστούμι και να ψάχνει φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ σε ίντερνετ καφέ.

Η Mail της Κυριακής έδωσε στη δημοσιότητα και εικόνες από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας και συνεντεύξεις με το προσωπικό στο ίντερνετ καφέ και τους ράφτες στο Μεξικό. Υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες ήταν στημένες κατόπιν συνεννόησης με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ.

Εποχές Νταϊάνα στο παλάτι

Οι αποκαλύψεις λίγο πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ οδηγούν σε βαθιά αμηχανία το παλάτι. Το παλάτι του Κένσινγκτον, σύμφωνα με πηγή, προσέφερε στήριξη στον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ. “Θα συνεχίσει να κάνει παρεμβάσεις στα media από ανησυχία για την ασφάλειά του”.

Υπάρχουν ανησυχίες για την ασφάλεια και την ευημερία του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ μετά το ταξίδι φωτογράφων στη γενέτειρά του λόγω του γάμου της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι.

Οι αποκαλύψεις φέρνουν στο προσκήνιο αναμνήσεις από τις δύσκολες μέρες που έχει ζήσει η βασιλική οικογένεια με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και μητέρα του πρίγκιπα Χάρι.

Ήταν πέρυσι που ο δούκας του Κέιμπριτζ είπε ότι γνώριζε για κάποια παιχνίδια και σκανταλιές. Ανέφερε ότι η μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα ίσως ήτν λίγο αφελής που προσπάθησε να πει τη δική της εκδοχή της ιστορίας σε δύσκολες στιγμές.

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι βαθιά προστατευτικός σε ό,τι αφορά τη Μέγκαν Μαρκλ από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους. Σε μια ηχηρή ανακοίνωσή του το 2016 έκανε λόγο για “κύμα κακοποίησης και παρενόχλησης”.

“Ξέρει ότι οι σχολιαστές θα πουν ότι αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει και ότι είναι μέρος του παιχνιδιού. Διαφωνεί έντονα. Αυτό δεν είναι παιχνίδι. Είναι η ζωή του και η ζωή της Μέγκαν Μαρκλ” είχε σχολιάσει ο γραμματέας Τύπου του.

Πηγή: Telegraph

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις