Κόσμος

Αυξάνεται η δημοτικότητα του Σαρκοζί

Κατα 4 μονάδες αύξησαν το ποσοστό δημοφιλίας του Γάλλου προέδρου οι χειρισμοί του στην κρίση του ευρώ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η εμπιστοσύνη των πολιτών προς τον πρόεδρό τους αυξήθηκε κατά τέσσερις μονάδες, με το 34% των Γάλλων να δηλώνει ικανοποιημένο με τον τρόπο που ασκεί την εξουσία, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται τη Δευτέρα στην εφημερίδα Metro.

O σοσιαλίστής υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2012 Φρανσουά Ολάντ έχει χάσει τρεις μονάδες, αν και παραμένει σε μεγάλο βαθμό μπροστά από τον αρχηγό του κράτους με το 53% των ερωτηθέτων να εκφράζει την προτιμησή του στο προσωπό του.

Ενώ το 64% των Γάλλων παραμένει δυσαρεστημένο από τη δράση του, σύμφωνα με το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων, ο Σαρκοζί παρόλα αυτά “δρέπει τους καρπούς του ακτιβισμού του, για την αντιμετώπιση της κρίσης στη ζώνη του ευρώ”.

Το 38% των Γάλλων εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το έργο του Νικολά Σαρκοζί για την αντιμετώπιση της σημερινής κρίση είναι αποτελεσματικό, έναντι ενός 62% που πιστεύει το αντίθετο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καύσωνας – φονιάς στην Ευρώπη: Πάνω από 10.000 επιπλέον θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδα τον Ιούνιο
Το ακραίο κύμα καύσωνα στο τέλος Ιουνίου προκάλεσε προβλήματα στις ενεργειακές προμήθειες, οδήγησε στο κλείσιμο σχολείων και κατέρριψε ρεκόρ θερμοκρασιών σε Γαλλία, Ισπανία και Αγγλία
Καύσωνας Μαδρίτη
Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που δόκιμοι της ιταλικής Στρατιωτικής Ακαδημίας σώζουν οδηγό από αυτοκίνητο που βυθίζεται στην Τεργέστη
Οι διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα και ανέλαβαν τη μεταφορά του σε νοσοκομείο - Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του
ιταλια αυτοκίνητο