Κόσμος

Αυξάνεται ο αριθμός των Ρώσων στρατιωτών στη Βενεζουέλα

Και άλλοι ρώσοι στρατιώτες θα φτάσουν στη Βενεζουέλα σύμφωνα με τον υπουργό εξωτερικών της χώρας.

Σύμφωνα με τον Ιβάν Χιλ βάση των συμφωνιών που έχουν υπογραφεί ανάμεσα σε Ρωσία και Βενεζουέλα, οι ρώσοι στρατιωτικοί που βρίσκονται στη χώρα θα παραμείνουν εκεί όσο χρειαστεί.

«Θα παραμείνουν εκεί, όσο χρειασθεί και ασφαλώς θα αφιχθούν νέες στρατιωτικές αποστολές στο πλαίσιο των συμφωνιών, που έχουν ήδη υπογραφεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε, μέσω της εκπροσώπου του Μαρίας Ζαχάροβα, ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε οποιεσδήποτε εποικοδομητικές προσπάθειες για την διευθέτηση της κατάστασης στη χώρα.

«Η Ρωσία είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε όλες τις μεσολαβητικές προσπάθειες , οι οποίες βασίζονται σε μια εποικοδομητική προσέγγιση και λαμβάνουν υπ όψιν τις θέσεις των μερών που συμμετέχουν στις εσωτερικές εξελίξεις στην Βενεζουέλα», δήλωσε η Ζαχάροβα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 25