Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Αυλώνα: «Παραδειγματική» εκτέλεση μπροστά στην κάμερα – Σοκαριστικό βίντεο

Αυλώνα

Γιος πρώην αστυνομικού με «λερωμένο» ποινικό μητρώο, δολοφονείται απ’ τα πέντε μέτρα on camera, με ριπή από Καλάσνικοφ σε κοντινή απόσταση απ’ το εφετείο της Αυλώνας, στη νότια Αλβανία.

Ο 31χρονος Ταουλάντ Μπεκίραϊ που βάδιζε πεζός σωριάζεται στο πεζοδρόμιο πριν προλάβει να αντιδράσει καθώς τα βήματά του ακολουθούσαν ο δράστης και οι δυο συνεργοί του που επέβαιναν σε ΙΧ και οι οποίοι έκρυβαν τα πρόσωπά τους πίσω απ’ τα φιμέ τζάμια. Ξαφνικά ο οδηγός ακινητοποιεί το «Ford» και ο σωματώδης συνοδηγός τρέχει και ζητά εξηγήσεις απ’ το υποψήφιο θύμα. Ο 31χρονος που την περασμένη Τετάρτη, βάδιζε μέρα μεσημέρι αμέριμνος σαστίζει και τότε πετάγεται ο μικρόσωμος εκτελεστής που έχει βγει απ’ το πίσω κάθισμα και με το πολεμικό όπλο τον «ραντίζει» με σφαίρες.

Έστελναν το χασίς στη μακρινή Νορβηγία

Ο Tαουλάντ, συνελήφθη δυο φορές το 2017 και το 2018 αλλά απελευθερώθηκε σκανδαλωδώς από γυναίκα δικαστή για την οποία το Αλβανικό υπουργείο δικαιοσύνης είχε ζητήσει την απόλυσή της.

Το θύμα, λαθρέμπορος ναρκωτικών και η δικαστής που τον είχε απελευθερώσει απ’ τις φυλακές με το μέτρο επιβολής του κατ’ οίκον περιορισμού…

Η δολοφονία του πάντως σχετίζεται με νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και για «παραβίαση συμφωνιών» που έχουν να κάνουν με μεταφορά ναρκωτικών στη μακρινή Νορβηγία.

Έκαναν την πόλη πεδίο μάχης

Το θύμα, αρχικά είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή, ενώ τον Ιούνιο του 2018, συμμετείχε σε πολυσύχναστο δρόμο της Αυλώνας σε συμπλοκή μεταξύ ένοπλων συμμοριών της πόλης, που επέβαιναν σε αυτοκίνητα και στην οποία είχαν τραυματιστεί τρεις αθώοι πολίτες που περνούσαν τυχαία από το σημείο. Στον γιο του πρώην αστυνομικού είχε επιβληθεί το μέτρο του κατ’ οίκον περιορισμού, πριν καν συμπληρωθεί μήνας απ’ την προφυλάκισή του.

Το ματωμένο Καλάσνικοφ, που χρησιμοποιήθηκε στην εν ψυχρώ εκτέλεση…

Φόνος και χωρίς προφυλάξεις …

Η μανία των δραστών της δολοφονίας ήταν τέτοια που κατέβηκαν μεσημεριάτικα απ’ το αυτοκίνητό τους ντυμένοι στα μαύρα, χωρίς να φορούν καν κουκούλες. Έτσι η αστυνομία της πόλης, έφτασε πολύ γρήγορα στην αναγνώριση και στη σύλληψή τους. Μάλιστα στο πατάκι του πίσω καθίσματος είχαν ακόμη κρυμμένο το φονικό πολεμικό όπλο.

Βασίλης Χήτος

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις