Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Αυτά είναι τα 5 σημεία που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τους Τραμπ [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Η αλήθεια είναι πως όταν βλέπει κάποιος την Μελάνια Τραμπ στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ αναρωτιέται ποια είναι τα κοινά τους, αφού δείχνουν να είναι τα δυο άκρα. Και μπορεί εκείνοι να δηλώνουν αγαπημένοι, ωστόσο, υπάρχουν “αποδείξεις” πως υπάρχει πρόβλημα στην σχέση τους. 

Οι πιο παρατηρητικοί έψαξαν και βρήκαν πέντε συγκεκριμένα σημεία τα οποία αποδεικνύουν πως οι δυο τους μόνο αγαπημένοι δεν είναι. 

Ποια είναι αυτά; Ας τα πάρουμε από την αρχή:

1) Το ζευγάρι δεν μένει μαζί. Το Πρώτο ζευγάρι των ΗΠΑ το δικαιολογεί καθώς η Μελάνια μένει στην Νέα Υόρκη  μέχρι να τελειώσει το σχολείο ο γιος τους Μπάρον και μετά θα μετακομίσουν και οι δυο τους στην Ουάσινγκτον.

2) Και όταν έμενε μαζί, δεν κοιμόταν μαζί. Αυτό δεν θέλει πολύ ανάλυση… Πόσο φυσιολογικό είναι ένα ζευγάρι να μην κοιμάται μαζί;

3) Ο θλιμμένος γιος τους που κατά καιρούς έχει σχολιαστεί επειδή είχε περίεργες συμπεριφορές. Πολλοί αναφέρουν ότι απλά το παιδί προσπαθεί να “τραβήξει” την προσοχή των γονιών του. Μάλιστα, επιμένουν σε ένα πανάκριβο πρόγραμμα εκπαίδευσης για τον γιο τους, αγνοώντας με αυτόν τον τρόπο τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Παιδείας των ΗΠΑ

4) Πριν από λίγες μέρες το περιοδικό “GQ” εστίαζε στην “ασύμβατη” εξωτερική εμφάνιση του ζευγαριού. Εκείνη μοιάζει πάντα άψογη, ενώ εκείνος μπορεί μεν να διαθέτει μία από τις πιο ακριβές ανδρικές γκαρνταρόμπες, αλλά είναι σε όλα του – εκτός από την επιλογή γυναικών – κακόγουστος!

5) Το πασιφανές:  η Μελάνια βρίσκεται πάντα στη σκιά του. Κάτι το οποίο έχει σχολιαστεί πάρα πολλές φορές μιας και όχι μόνο την “θάβει” αλλά είναι και άγενης μαζί της. Εκείνη, πάντως, δείχνει και να τον φοβάται.. αφού στο παρελθόν ο Τραμπ προσπάθησε να την αγγίξει και εκείνη τρόμαξε.

Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε