Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αυτή είναι η μεγάλη νίκη του Έλτον Τζον, πιο σημαντική κι από το Όσκαρ!

Αυτή είναι η μεγάλη νίκη του Έλτον Τζον, πιο σημαντική κι από το Όσκαρ!
Φωτογραφία Reuters

Κάθε χρόνο, ο Έλτον Τζον κάνει το δικό του πάρτι για τα Όσκαρ. Φέτος ήταν πιο σημαντικό από κάθε άλλη χρονιά.

Το ετήσιο Viewing Party του Έλτον Τζον πριν από την τελετή απονομής των Όσκαρ κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια δολάρια για έναν πολύ καλό και πολύ σημαντικό σκοπό: τη μάχη κατά του AIDS.

Το ίδρυμα που έχει ιδρύσει ο σπουδαίος μουσικός για το AIDS ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι στο πάρτι που διοργανώθηκε τη βραδιά των Όσκαρ συγκεντρώθηκαν 6,4 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηριχθεί η προσπάθεια της οργάνωσης με αποστολή τον τερματισμό του AIDS.

Ο Έλτον Τζον έφυγε από το Kodak Theatre του Λος Άντζελες με το Όσκαρ καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το «(I’m Gonna) Love Me Again» από την ταινία «Rocketman».

Όμως το πάρτι που διοργάνωσε με συνοικοδεσπότες τους πρωταγωνιστές της σειράς «Queer Eye», Μπόμπι Μπερκ, Καράμο Μπράουν, Ταν Φρανς, Τζόναθαν Βαν Νες, Άντονι Πορόσβσκι στο Δυτικό Χόλιγουντ, ήταν η μεγαλύτερη νίκη του.

«Τι βραδιά! Είναι τόσο ξεχωριστό να γιορτάζουμε το 28ο ετήσιο Όσκαρ πάρτι με τους “Fab Five” και τον Σαμ Φέντερ και κερδίζουμε ένα ακόμη Όσκαρ!» είπε ο Έλτον Τζον μιλώντας στους διάσημους καλεσμένους του. «Αλλά το σημαντικότερο, απόψε συγκεντρωθήκαμε για να αντλήσουμε επειγόντως αναγκαία κεφάλαια και να ενημερώσουμε για την LGBT κοινότητα που κινδυνεύει ή ζει με τον ιό HIV στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο» τόνισε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις