Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτοί είναι οι ήρωες που σταμάτησαν τον μακελάρη του Τέξας [vids]

Τέξας

Ως ήρωες αντιμετωπίζονται τις τελευταίες ώρες ο Stephen Willeford και ο Johnnie Langendorff που κατάφεραν να σταματήσουν τον μακελάρη του Τέξας.

Ήταν οι δύο άντρες που κατάφεραν να εξουδετερώσουν τον μακελάρη που θέρισε 26 ανθρώπους στην Πρώτη Εκκλησία των Βαπτιστών στο Τέξας το πρωί της Κυριακής.

Ο Devin Patrick Kelley μπήκε στην εκκλησία και άρχισε να θερίζει τους πιστούς. Η επίθεση σταμάτησε μόνο όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον 55χρονο Stephen Willeford. Αργότερα συνεργάστηκε για την καταδίωξη του δράστη με τον Johnnie Langendorff.

Ο Stephen Willeford τον πυροβόλησε, με τη σφαίρα να τον βρίσκει στα πλευρά. Στο σημείο που άφηνε ακάλυπτο το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε ο μακελάρης. Αργότερα ο Willeford βρήκε στον δρόμο του τον Johnnie Langendorff και ξεκίνησαν καταδίωξη για να πιάσουν τον δράστη.

Νεκρός μετά την καταδίωξη ο μακελάρης του Τέξας

Ο 26χρονος μακελάρης του Τέξας βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του. Τράκαρε ενώ τον καταδίωκαν ο Stephen Willeford με τον Johnnie Langendorff. Ο Stephen Willeford ήταν αυτός που παρενέβη και έριξε το όπλο από τα χέρια του δράστη ενώ έφευγε από την εκκλησία μετά το αιματοκύλισμα.

Ο δράστης έφυγεπαίρνοντας όμηρο στο αυτοκίνητο, με τον Stephen Willeford να βρίσκει την ευκαιρία να τον πυροβολήσει στα πλευρά. Ο Johnnie Langendorff, που ήταν μάρτυρας στη συμπλοκή, πήρε στο φορτηγό του τον Stephen Willeford και άρχισαν να καταδιώκουν τον μακελάρη.

Ήταν στην καταδίωξη που ο μακελάρης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε. Λίγο αργότερα διαπίστωσαν πως ο 26χρονος ήταν νεκρός. Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Γουίλσον Τζο Τάκιτ, υπήρξε ανταλλαγή πυρών μεταξύ του ενόπλου και πολιτών που έφεραν όπλα κατά τη διάρκεια καταδίωξης με όχημα ύστερα από τους πυροβολισμούς.

«Υπήρξε κάποια ανταλλαγή πυρών, πιστεύω, και στον δρόμο και τότε ο δράστης τράκαρε», δήλωσε ο Τάκιτ. «Σε αυτή τη φράση, πιστεύουμε ότι αυτοπυροβολήθηκε αφού τράκαρε».

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις