Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Αυτοκίνητο κάνει 5 τούμπες στον αέρα και οι επιβαίνοντες βγαίνουν ζωντανοί

Αυτοκίνητο κάνει 5 τούμπες στον αέρα και οι επιβαίνοντες βγαίνουν ζωντανοί

Το συγκλονιστικό βίντεο με το τροχαίο, που συνέβη στην Αγγλία, δείχνει τη στιγμή που ένα Fiat 500 αναποδογυρίζει πέντε φορές όταν ο οδηγός χάνει τον έλεγχο του οχήματος.

Ο Τζάκσον Ντέιβις, 20 ετών, προκάλεσε το τροχαίο ενώ προσπαθούσε να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο.

Τόσο ο Ντέιβις όσο και ο συνεπιβάτης του, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και ξύπνησε ενώ το αυτοκίνητο ακόμα περιστρεφόταν, γλίτωσαν από σοβαρό τραυματισμό.

Το σοκαριστικό βίντεο του ατυχήματος που δημοσιεύει η DailyMail, δείχνει το αυτοκίνητο να πετάει στον αέρα πριν πέσει στο έδαφος, τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Δικαστήριο Skipton Magistrates, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στη West Road στο Carleton, στο βόρειο Yorkshire μετά από κλήση στην Αστυνομία λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

Ένας μάρτυρας είπε στο δικαστήριο ότι μάλλον το Fiat ταξίδευε με «κάποια ταχύτητα». 

Ο Ντέιβις, ο οποίος παραδέχτηκε ότι οδήγησε χωρίς τη δέουσα προσοχή, αμφισβήτησε ότι ταξίδευε με ταχύτητα, αλλά αποδέχτηκε ότι είχε χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

Κατάφερε να αναρρώσει πλήρως αλλά πήρε ποινή 7 βαθμών στην άδεια οδήγησης, του επιβλήθηκε πρόστιμο 384 λιρών και θα πρέπει να πληρώσει έξοδα 85 λιρών και επιπλέον χρέωση 154 λιρών.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις