Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Αυτοκτόνησε παίκτρια ριάλιτι! Την κατηγόρησε για πορνεία και έπεσε από τον 19ο όροφο

Θρήνος για παίκτρια ριάλιτι

Τραγικό φινάλε για την 24χρονη παίκτρια ριάλιτι και μοντέλο Anastasia Tarasyuk. Έπεσε στο κενό από τον 19ο όροφο συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών στη Μόσχα.

Λίγο πριν το τραγικό φινάλε, ο πρώην σύντροφός της Albert Ryezin κατηγόρησε την παίκτρια ριάλιτι πως στράφηκε στην πορνεία για να χρηματοδοτεί το glamourous lifestyle της.

“Δεν ήξερε τι να κάνει, ως τι να εργαστεί. Ήλπιζε ότι θα έκανε πολυτελή ζωή μετά τον ερχομό της στη Μόσχα” υποστήριξε ο πρώην σύντροφός της.

Ζούσαν, όπως σημείωσε, μαζί στο διαμέρισμά του 2,5 μήνες. Χώρισαν όμως για τη δουλειά της ως μοντέλο.

“Ε, τι είδους μοντέλο. Στην πραγματικότητα εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας. Βασικά δούλευε ως πόρνη. Για αυτό χώρισα μαζί της. Έπαιρνε καιρό ναρκωτικά και φάρμακα για να ηρεμήσει. Της άρεσε να καπνίζει χόρτο αλλά είμαι κατά όλων αυτών. Τσακωνόμασταν συχνά”.

Η μοιραία συνάντηση της παίκτριας ριάλιτι με τον πρώην

Μετά τον χωρισμό τους, ο Ryezin είπε ότι δεν την είχε δει για περίπου ένα χρόνο. Συναντήθηκαν ξανά πρόσφατα. “Ζούσαμε μαζί αλλά μάθαινα ότι πήγαινε με άλλους, μεγαλύτερους άντρες. Παρά το γεγονός ότι της προσέφερα χρήματα.

Μου έλεγε ότι ήταν συναρπαστικό για εκείνη. Ονειρευόταν να ζει στο εξωτερικό, σε κάποια νησιά, να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τη ζωή χωρίς να εργάζεται. Την προειδοποίησα πως μια τέτοια ζωή συνήθως δεν καταλήγει καλά”.

Οι ένοικοι στο συγκρότημα διαμερισμάτων δήλωσαν πως η 24χρονη είχε μετακομίσει πριν από δύο μήνες. Είπαν ότι δεν εργαζόταν και πως τη συντηρούσε ένας πλούσιος μεγαλύτερος άντρας.

Η Anastasia Tarasyuk έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στο κορυφαίο ριάλιτι σόου της Ρωσίας Dom2 (House 2). Από τη στιγμή που είχε βγει από το ριάλιτι έπεσε στην κατάθλιψη, έπινε πολύ και έκανε χρήση ναρκωτικών.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις