Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτός είναι ο 24χρονος serial killer της Φλόριντα

serial killer

Μετά από 5.000 πληροφορίες, η αστυνομία της Τάμπα συνέλαβε έναν 24χρονο με την υποψία ότι είναι ο serial killer που έχει σκορπίσει τον τρόμο τους τελευταίους μήνες.

Οι αρχές ανακοίνωσαν αργά το βράδυ της Τρίτης ότι συνέλαβαν έναν 24χρονο υπάλληλο των McDonald’s για τις τέσσερις δολοφονίες στη γειτονιά Sminole Heights στην Τάμπα. Ο serial killer Howell Emanuel Donaldson III θα βρεθεί αντιμέτωπος με τέσσερις κατηγορίες δολοφονίας πρώτου βαθμού.

Όσο για το υποτιθέμενο κίνητρο του serial killer, ο αστυνομικός Brian Dugan δήλωσε πως δεν είναι σίγουροι γιατί βρισκόταν στη γειτονιά. “Δεν είμαστε σίγουροι για τις διασυνδέσεις του και ποιο ήταν το κίνητρό του”.

O serial killer που σκόρπισε τον τρόμο

“Απόψε νίκησε το καλό. Απόψε στη μάχη ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως νίκησε το φως”, δήλωσε ο δήμαρχος της Τάμπα Bob Buckhorn. O Donaldson παρέδωσε στον μάνατζερ των McDonald’s το όπλο την Τρίτη και έφυγε από το κατάστημα για να πάει στο Amscot να πάρει ένα μικρό δάνειο. Όταν γύρισε, βρήκε την αστυνομία να τον περιμένει. Ο Donaldson δούλευε στο κατάστημα τους τελευταίους δύο μήνες.

Τις τελευταίες 51 μέρες οι κάτοικοι ήταν τρομοκρατημένοι από τις δολοφονίες τεσσάρων ανθρώπων που δεν φαίνεται να συνδέονταν μεταξύ τους. Πυροβολήθηκαν θανάσιμα σε απόσταση μισού μιλίου ο ένας από τον άλλο. Η αστυνομία πιστεύει ότι οι δολοφονίες σχετίζονται.

Το πρώτο θύμα, ο 22χρονος Benjamin Mitchell, δολοφονήθηκε στις 9 Οκτωβρίου ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου κοντά στο σπίτι του. Δύο μέρες αργότερα δολοφονήθηκε 10 στενά μακριά η 32χρονη Monica Caridad Hoffa. Στις 19 Οκτωβρίου ο Anthony Taino Naiboa δολοφονήθηκε μόλις 100 μέτρα μακριά από το σημείο που πέθανε ο Mitchell. Τον Νοέμβριο ένα τέταρτο θύμα, ο 60χρονος Ronald Felton, πυροβολήθηκε λίγα στενά μακριά από όπου δολοφονήθηκαν τα άλλα θύματα.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις