Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Blade Runner 2049: Ο Jared Leto “τυφλώθηκε”

Blade Runner 2049: Ο Jared Leto “τυφλώθηκε”

Ο Jared Leto για τον ρόλο του τυφλού κακού Νιάντερ Γουάλας στο Blade Runner 2049… τυφλώθηκε προσωρινά χρησιμοποιώντας μια σειρά από φακούς επαφής. Δείτε τι δηλώνει ο ίδιος.

Ο Jared Leto προκάλεσε μια μορφή «τύφλωσης» στον εαυτό του, σε ένα από τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας που όλοι αναμένουμε με ανυπομονησία, Blade Runner 2049. Και όλοι έχουν μείνει άφωνοι…

Όλοι έλεγαν πόσο τρελός ήταν ο Jared Leto στα γυρίσματα του Suicide Squad, αφού ο γνωστός ηθοποιός έστελνε ως δώρα σεξουαλικά βοηθήματα, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, νεκρούς αρουραίους, σφαίρες ακόμα και ένα ολόκληρο γουρούνι. Όλα αυτά για να μπει μέσα στην ιδιοσυγκρασία του χαρακτήρα που υποδυόταν και να αντιγράψει την τρέλα του.

Τώρα ο ηθοποιός για άλλη μια φορά αφήνει τους πάντες έκπληκτους στα γυρίσματα της ταινίας Blade Runner 2049. Σύμφωνα με την independent.co.uk, ο Leto για τον ρόλο του τυφλού κακού Νιάντερ Γουάλας … τυφλώθηκε προσωρινά χρησιμοποιώντας μια σειρά από φακούς επαφής που έκαναν τα μάτια του εντελώς διαφανή. 

“Όλοι έχουμε ακούσει ιστορίες για τον Jared, πώς μεταμορφώνεται στους χαρακτήρες, αλλά ακόμα και αυτό δεν με προετοίμαζε για το μέλλον”, λέει ο σκηνοθέτης Villeneuve στην SWJ. Μπήκε στο δωμάτιο, και δεν μπορούσε να δει καθόλου. Περπατούσε με έναν βοηθό, πολύ αργά. Ήταν σαν να βλέπεις τον Ιησού να περπατάει σε ένα ναό. Όλοι τον κοιτούσαν σιωπηλοί και με δέος”. 

Αυτό, για μένα, ήταν παράλογο”, προσθέτει ο Villeneuve. “Αλλά πραγματικά δημιούργησε κάτι. Κάθε φορά που ο Jared ερχόταν στο σετ ήταν κάτι φοβερό και γεμάτο ενέργεια για όλο το cast της ταινίας, είχε ένταση και ενθουσιασμό”. Ο Leto από μεριάς του δήλωσε: “Κάνω τρέλες πού και πού αλλά ποτέ δεν κάνω κάτι παράλογο”.

Το «Blade Runner 2049» εκτυλίσσεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται έναν νέο blade runner, τον Αστυνομικό Κ του LAPD, ο οποίος φέρνει στο φως ένα από χρόνια θαμμένο μυστικό που απειλεί να βυθίσει τα απομεινάρια αυτής της μελλοντικής κοινωνίας στο χάος. Η ανακάλυψή του τον οδηγεί σε μια αναζήτηση για τον Ρικ Ντέκαρντ (Χάρισον Φορντ), έναν πρώην blade runner του LAPD ο οποίος αγνοείται εδώ και 30 χρόνια.

Δείτε το βίντεο:

Ο Λέτο έχει εμφανιστεί σε χολιγουντιανές υπερπαραγωγές αλλά και σε μικρότερες παραγωγές. Έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Τζόκερ στην ταινία Ομάδα Αυτοκτονίας (Suiside Squad). Το 2013 συμπρωταγωνίστησε στην ταινία Dallas Buyers Club για την οποία κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου καθώς και το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Το Blade Runner 2049 θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 6 Οκτωβρίου.

Πηγή βίντεο: Warner Bros. Pictures

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις