Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Boeing 737: Το Ιράν παραδέχεται ότι εκτόξευσε πυραύλους και… πουλάει “τρελίτσα”

Boeing Ιράν

Αφού μετά από… πολλά ζόρια παραδέχτηκε ότι έριξε το ουκρανικό Boeing 737, τώρα το Ιράν παραδέχεται και ότι εκτοξεύθηκαν δύο πύραυλοι εναντίον του αεροπλάνου. Ωστόσο η Τεχεράνη σημειώνει πως ακόμα… εξετάζεται η επίπτωση που είχαν οι πύραυλοι στο δυστύχημα!!!!

Σύμφωνα με προκαταρκτική έρευνα της Ιρανικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (CAO) το βίντεο των New York Times που δείχνει το Boeing 737 να δέχεται του πυραύλους του Ιράν, είναι αυθεντικό.

“Οι ερευνητές απέκτησαν πρόσβαση στις πληροφορίες (του γενικού επιτελείου στρατού) και ανακάλυψαν ότι δύο πύραυλοι TOR-M1 εκτοξεύθηκαν εναντίον του αεροπλάνου από τα βόρεια”, αναφέρει η έκθεση αυτή που δόθηκε στη δημοσιότητα τη νύκτα της Δευτέρας προς Τρίτη στο site της CAO.

click4more: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρριψη του Boeing!

Οι επιπτώσεις που είχε η εκτόξευση των πυραύλων στο δυστύχημα και η ανάλυση της ενέργειας αυτής εξετάζονται”, πρόσθετε η ανακοίνωση, η οποία επιβεβαιώνει τις πληροφορίες των New York Times ότι το βίντεο που δείχνει δύο πυραύλους να εκτοξεύονται εναντίον του αεροπλάνου είναι αυθεντικό.

Ο ιρανικός στρατός παραδέχθηκε στις 11 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες μετά την τραγωδία, ότι ευθύνεται για την κατάρριψη του αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν 176 άνθρωποι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις