Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Η Cameron Diaz εγκαταλείπει την υποκριτική – Γιατί γυρίζει την πλάτη της στο Χόλιγουντ

Cameron Diaz

Μετά το ντεμπούτο της στην ταινία “Μάσκα” και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δεκάδες άλλες ταινίες, η Cameron Diaz αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα της.

Η 45χρονη Cameron Diaz δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την απόφασή της να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ. Αποκάλυψε όμως την απόφασή της η συμπρωταγωνίστριά της Selma Blair.

“Έτρωγα με την Cameron Diaz και θυμόμασταν περιστατικά από την ταινία “The Sweetest Thing”. Θα ήθελα να κάνω ένα σίκουελ αλλά η Cameron Diaz αποσύρεται από την υποκριτική.

Είναι σαν να λέει “τελείωσα”. Δεν χρειάζεται να κάνει επιπλέον ταινίες. Έχει μια υπέροχη ζωή και δεν ξέρω τι θα την έκανε να αλλάξει γνώμη”.

Με το βλέμμα στον άντρα της η Cameron Diaz

Ήταν τον περασμένο χρόνο που η 45χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στην υποκριτική δεν είναι οι πολλές ώρες δουλειάς ή οι κακές κριτικές αλλά τα συνεχή ταξίδια.

“Δεν μπορώ να πω ποια είμαι στον εαυτό μου κάτι που είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσω. Ένιωσα την ανάγκη να ολοκληρωθώ”.

Υπήρξαν άνθρωποι στο περιβάλλον της που δήλωσαν ότι θέλει να επικεντρωθεί στο να περνάει χρόνο με τον άντρα της και μέλος των Good Charlotte, Benji Madden.

“Είμαστε τόσο διαφορετικοί αλλά μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Είμαστε και οι δύο πολύ περίεργοι ο ένας για τον άλλο”.

Πηγή: Ladbible

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις