Συμβαίνει τώρα:
Τροχαίο στην Αττική Οδό: Κλειστό το ρεύμα προς αεροδρόμιο στο ύψος της Μεταμόρφωσης
Κόσμος

Chemsex: Η νέα μόδα θέλει… ατελείωτο σεξ με πολλούς συντρόφους και ναρκωτικά!

Όργια μέχρι τελικής πτώσεως με πολλαπλούς συντρόφους, με πολλά ναρκωτικά και καθόλου προφυλάξεις είναι η νέα μόδα στη Βρετανία και ονομάζεται "chemsex". Οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς προβλέπουν αύξηση των κρουσμάτων του ιού HIV και της ηπατίτιδας.
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η πρακτική chemsex έχει αναφερθεί από το 60% των ανθρώπων που επισκέπτονται κάποιες κλινικές στο Λονδίνο και πολλοί από αυτούς έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών προτού ξεκινήσουν να κάνουν επί 72 ώρες σεξ με πολλαπλούς συντρόφους! Βρετανοί γιατροί θεωρούν πως η αντιμετώπιση του μάστιγας… chemsex πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για τη δημόσια υγεία.

Η νέα μόδα δεν αφορά μόνο ομοφυλόφιλους αλλά και ετεροφυλόφιλους. Τα σεξουαλικά πάρτι ξεκινούν συνήθως Παρασκευή και διαρκούν μέχρι και τη Δευτέρα, με τους συμμετέχοντες να αδιαφορούν ακόμα και για τις στοιχειώδεις προφυλάξεις, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος εξάπλωσης σεξουαλικών μεταδιδόμενων ασθενειών.

“Οι χρήστες ναρκωτικών Chemsex συχνά περιγράφουν πως έχουν… χάσει μέρες από τη μνήμη τους, ενώ έμειναν χωρίς φαγητό και ύπνο για 72 ώρες”, αναφέρουν Βρετανοί επιστήμονες, που τονίζουν τον κίνδυνο οι ασθενείς να παρουσιάσουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ακόμη και τάσεις αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τους ασθενείς, αλλάζουν κατά μέσο όρο πέντε συντρόφους ανά συνεδρία, ενώ αποτελεί σχεδόν κανόνα το σεξ να γίνεται χωρίς προφύλαξη!

Πηγή: Telegraph

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στον αέρα η συνάντηση ΗΠΑ – Ιράν στη Ντόχα – Το Κατάρ δεν «ξεπαγώνει» τα ιρανικά 6 δισ. δολάρια
Γουίτκοφ και Κούσνερ θα βρίσκονται στην Ντόχα, αλλά δεν έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το Ιράν, ανακοίνωσε το Κατάρ, το οποίο, όπως τόνισε, συντονίζεται με το Ομάν για το Ορμούζ
Ιράν
Σκληρό παιχνίδι της μοίρας: Απελάθηκαν από τις ΗΠΑ, μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο που κατέρρευσε στη Βενεζουέλα και έκτοτε αγνοούνται
Λίγες ώρες πριν το χτύπημα του Εγκέλαδου αεροσκάφος με 146 απελαθέντες Βενεζουελάνους, ανάμεσά τους 19 γυναίκες και επτά παιδιά, προσγειώθηκε στο Καράκας και τους πήγαν σε ξενοδοχείο που κατέρρευσε
Κτίριο που έχει καταρρεύσει στη Λα Γκουάιρα