Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Chester Bennington: Αποκαλύψεις σοκ για την αυτοκτονία του – Τι βρέθηκε δίπλα του

Chester Bennington: Αποκαλύψεις σοκ για την αυτοκτονία του – Τι βρέθηκε δίπλα του

Λίγες μέρες μετά από τον θάνατο του Chester Bennington, και οι αποκαλύψεις για το τι συνέβη το μοιραίο πρωινό προκαλούν ανατριχίλα. Ο τραγουδιστής των Linkin Park αυτοκτόνησε την Πέμπτη (20.07.2017) στο σπίτι του στο Los Angeles. 

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Chester κρεμάστηκε στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας του. Δίπλα στο άψυχο κορμί του βρέθηκε μισό μπουκάλι με αλκοόλ ενώ πουθενά δεν βρέθηκαν ναρκωτικά. Ωστόσο, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μετά από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Σημείωμα αυτοκτονία, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιτώσεις, δεν υπήρχε. 

O διάσημος ροκ σταρ έβαλε τέλος στη ζωή του στα γενέθλια του Chris Cornell, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν δύο μήνες, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Οι δυο τους ήταν πολύ αγαπημένοι φίλοι ενώ πολλοί ψυχολόγοι αναφέρουν πως ο Chester δεν επέλεξε τυχαία την συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά ούτε και τον συγκεκριμένο τρόπο για να φύγει από την ζωή.

Στην κηδεία του τραγουδιστή των Soundgarden, ο frontman των Linkin Park, είχε τραγουδήσει το Hallelujah του Leonard Cohen, ενώ στις 18 Μαΐου ο Benninghton είχε επιλέξει να δημοσιεύσει ένα γράμμα που έγραψε για εκείνον. Το γράμμα προκαλεί ρίγη συγκίνησης:

“Αγαπητέ Chris, ονειρεύτηκα τους Beatles χθες βράδυ. Ξύπνησα με το “Rocky Raccoon” στο κεφάλι μου και προβληματισμένος κοίταξα τη σύζυγο μου, το πρόσωπο της. Εκείνη μου είπε πως ο φίλος μου έφυγε από τη ζωή. Σκέψεις για σένα ήρθαν στο μυαλό μου και έκλαψα. Ακόμα θρηνώ, με λύπη αλλά και ευγνωμοσύνη καθώς μοιράστηκα ξεχωριστές στιγμές μαζί σου αλλά και με την όμορφη οικογένειά σου. Με έχεις εμπνεύσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους που δεν θα μπορούσες να μάθεις.

Το ταλέντο σου ήταν αγνό και ασύγκριτο. Η φωνή σου ήταν χαρά και πόνος, θυμός και συγχώρεση, αγάπη και πόνος καρδιάς, όλα μαζί σε ένα. Υποθέτω πως κάτι τέτοιο είμαστε όλοι. Με βοήθησες να το καταλάβω αυτό. Σε είδα σε ένα βίντεο να τραγουδάς το “A Day In The Life” των Beatles και σκέφτηκα το όνειρό μου. Θέλω να σκέφτομαι πως είπες αντίο με τον δικό σου τρόπο. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα κόσμο χωρίς εσένα. Προσεύχομαι να βρεις γαλήνη στην επόμενη ζωή. Στέλνω τον αγάπη μου στη σύζυγο και τα παιδιά σου, στους φίλους και την οικογένειά σου. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι μέρος της ζωής σου”.

Μάλιστα, ο Mike Shinoda των Linkin Park, ο οποίος ήταν επίσης πολύ κοντά με τον Chester, έλεγε τον Μάιο στο Radio.com ότι ο τραγουσιστής του συγκροτήματοςς δεν μπορούσε να ξεπεράσει την απώλεια του Cornell. “Παίξαμε το κομμάτι One More Light που ήταν γραμμένο για εκείνον. Κάθε φορά που το προβάραμε, ο Chester δεν μπορούσε να προχωρήσει, να το τελειώσει. Πιστεύω πως η κηδεία του Chris είναι καθαρτική για εκείνον”.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε