Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Δάκρυσε ο «Έλληνας» Τομ Χανκς στις Χρυσές Σφαίρες

Δάκρυσε ο «Έλληνας» Τομ Χανκς στις Χρυσές Σφαίρες

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Τομ Χανκς όταν πήρε στα χέρια του το βραβείο Cecil B. DeMille για την προσφορά του στον κινηματογράφο στις Χρυσές Σφαίρες.

Ο Τομ Χανκς λύγισε στον ευχαριστήριο λόγο του ειδικά όταν αναφερόταν στην οικογένειά του.

«Ένας άνδρας είναι ευλογημένος όταν βλέπει την οικογένειά του να είναι όπως η δική μου εδώ μαζί μου και την γυναίκα μου που με κάθε τρόπο μου έχει μάθει τι είναι η αγάπη», είπε. Και πρόσθεσε: «Πέντε παιδιά που είναι πιο γενναία, πιο δυνατά και πιο σοφά από τον γέρο πατέρα τους. Και μια ομάδα ανθρώπων που με αντέχουν για ολόκληρους μήνες».

Click4More Γεμάτες εκπλήξεις οι φετινές Χρυσές Σφαίρες – Χαστούκι για Σκορτσέζε και Netflix – Οι νικητές και οι χαμένοι – Όλη η λίστα

Απέδωσε το μπούκωμα που είχε σε ένα κρυολόγημα και ορκίστηκε ότι δεν είναι τόσο ευσυγκίνητος ούτε σε ιδιωτικές στιγμές στο σπίτι του. Ο Τομ Χανκς με 8 Χρυσές Σφαίρες στο ενεργητικό του και μπήκε στο πάνθεον εκείνων που έχουν τιμηθεί με το βραβείο Cecil B. DeMille μαζί με τους Όπρα Γουίνφρεϊ, Μπάρμπρα Στρέιζαντ, Ντέζνελ Γουάσινγκτον, Σίντνεϊ Πουατιέ, Τζορτζ Κλούνει, Μάρτιν Σκορτσέζε, Μέριλ Στριπ και Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Δείτε το βίντεο

Η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον δεν έκρυψε την περηφάνια της για το βραβείο που πήρε ο σύζυγός της

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις