Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

David Cassidy: Εκτός διαθήκης η κόρη του – Τα άφησε όλα στον γιο του

David Cassidy

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του ινδάλματος της δεκαετίας του ’70 γίνεται γνωστό πως ο David Cassidy άφησε εκτός διαθήκης την κόρη του.

Ο David Cassidy άφησε εκτός διαθήκης την κόρη του Katie Cassidy με την οποία είχαν αποξενωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, ο David Cassidy άφησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στον γιο του Beau.

Το pop idol που έφυγε από τη ζωή στα 67 του χρόνια άφησε περιουσία 200.000 δολαρίων στον γιο του Beau. Στα τρία ετεροθαλή του αδέρφια έμειναν τα “μουσικά αναμνηστικά”.

Ο David Cassidy όμως κατέστησε σαφές στη διαθήκη του πως δεν ήθελε να αφήσει κανένα περιουσιακό του στοιχείο στην κόρη του Katie που βρισκόταν στο πλευρό του όταν πέθανε.

“Είναι απόφασή μου να μην προσφέρω κανένα όφελος στην κόρη μου Katherine Evelyn Cassidy” έγραψε στη διαθήκη του.

Το συγκλονιστικό μήνυμα της κόρης του Cassidy

Η διαθήκη είχε συνταχθεί το 2004. Αρχικά είχε ονομάσει την τότε σύζυγό του Susan ως προσωπική εκπρόσωπο. Ένα ρόλο που παραχώρησε στον ξάδερφό του μετά το διαζύγιό τους το 2016.

Μετά τον θάνατο του πατέρα της David Cassidy, η κόρη του μοιράστηκε τα τελευταία του λόγια με μήνυμά της στο Twitter. “Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την παρηγοριά που βρήκε η οικογένειά μας από την αγάπη και υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Τα τελευταία λόγια του πατέρα ήταν “τόσος χαμένος χρόνος”.

“Αυτό θα είναι μια καθημερινή υπενθύμιση να μπορώ να μοιράζομαι την ευγνωμοσύνη με εκείνους που αγαπώ για να μη χάσουμε ποτέ ούτε στιγμή… σε ευχαριστώ”.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις