Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Δεν άντεξε! Έχασε μωρό και άντρα και αυτοκτόνησε στα 21

Δεν άντεξε! Έχασε μωρό και άντρα και αυτοκτόνησε στα 21

Δεν κατάφερε παρά τη βοήθεια ειδικών να ξεπεράσει τον χαμό του γιου και του συντρόφου της, με την 21χρονη Kirsty Farbrother να βάζει τέλος στη ζωή της.

Η 21χρονη έδινε μάχη με την κατάθλιψη μετά τον χαμό του μικρού γιου της Reece το 2011 και τον θάνατο του συντρόφου της Callum Lines τον Σεπτέμβριο του 2016. Ενώ ειδικοί υγείας επισκέπτονταν την Kirsty, ανακάλυψαν μόνο μετά τον τραγικό χαμό της πως είχε προγραμματίσει την αυτοκτονία της από τότε που έχασε τον σύντροφό της.

Σε μια σειρά από συγκινητικά γράμματα έδινε λεπτομέρειες για το πώς ήθελε την κηδεία της, ενώ άφησε και ένα βιβλίο με φωτογραφίες, ποιήματα και τις τελικές επιθυμίες της. Η μητέρα της Tracey τη βρήκε νεκρή στο δωμάτιό της, σημειώνοντας πως φαινόταν να είχε αντιμετωπίσει τα όσα της συνέβησαν.

“Έκρυβε τα συναισθήματά της και την κατάθλιψη από όλους. Πίστευε ότι ο κόσμος δεν της προσέφερε τίποτα. Έχασε την οικογένειά της, τον μικρόκοσμό της και δεν άντεχε άλλο. Αλλά το έκρυβε καλά”.

Η 21χρονη απέκτησε τον μικρό Reece με τον Callum όταν ήταν 17 ετών, αλλά το μωράκι τους γεννήθηκε τόσο πρώιμα που πέθανε μετά από ένα μήνα ζωής. Αφού προσπάθησαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, η Kirsty έχασε τον περασμένο Σεπτέμβριο και τον σύντροφό της Callum.

“Με τον Callum στη ζωή της αισθανόταν ότι υπήρχε ένα μέρος του Reece που ήταν ακόμα ζωντανό και πως ήταν συνδεδεμένη μαζί του. Όταν πέθανε ο Callum έχασε αυτόν τον σύνδεσμο και νομίζω ότι τότε άρχισε να σχεδιάζει τον θάνατό της”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε