Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Δεν μπορούσε να κοιμηθεί από το ροχαλητό και τον κυνηγούσε με μπαλτά! [vid]

Δεν μπορούσε να κοιμηθεί από το ροχαλητό και τον κυνηγούσε με μπαλτά! [vid]

Απίστευτες εικόνες κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σε εργοστάσιο, με έναν υπάλληλο να κυνηγάει με μπαλτά τον συγκάτοικό του επειδή ροχάλιζε και δεν τον άφηνε να κοιμηθεί.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται ο Hong να κυνηγά τον συνάδελφό του Wang με μπαλτά επειδή με το ροχαλητό του δεν τον άφηνε να κοιμηθεί. Το θύμα, σύμφωνα με την Wenzhou Daily, υπέστη σοβαρά τραύματα στην πλάτη και τα πόδια, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τον Hong για ποινικό αδίκημα.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε εργοστάσιο στην περιοχή Ouhai στην πόλη Wenzhou στις 10 Φεβρουαρίου γύρω στις 4:43 τα ξημερώματα. Από όσα έχουν γίνει γνωστά τόσο ο 47χρονος Hong όσο και ο 46χρονος ροχαλίζουν και ο διευθυντής του εργοστασίου τους έβαλε στο ίδιο δωμάτιο για να μην ενοχλούν τους άλλους συναδέλφους τους τη νύχτα.

Ωστόσο οι δύο άντρες παραπονούνταν και διαμαρτύρονταν για προβλήματα στον ύπνο τους λόγω ροχαλητού. “Κοιμόμουν βαριά και ξαφνικά ένιωσα ένα χτύπημα στο πρόσωπό μου. Είδα τον Hong να κρατάει έναν μπαλτά και να στέκεται από πάνω μου και το πρόσωπό μου να είναι μέσα στα αίματα”, δήλωσε ο Wang.

Στο βίντεο φαίνεται ο Wang να τρέχει ημίγυμνος στους διαδρόμους με το πάπλωμα, ενώ ο Hong τον κυνηγά κρατώντας μπαλτά στο ένα χέρι και μια δάδα στο άλλο. Ο Wang κατέρρευσε στο τέλος του διαδρόμου, με τον Hong να τον στριμώχνει στηγωνία και να τον χτυπά στο σώμα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε