Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

«Δεν σκότωσα εγώ την μικρή Μαντλίν» – Παιδικά μαγιό και 8.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας στο σπίτι του

Την ώρα που μέσω του δικηγόρου του ο Γερμανός παιδόφιλος, Κριστιάν Μπρίκνερ αρνείται ότι έχει σχέση με την απαγωγή και την δολοφονία της μικρής Μαντλίν, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι βρήκαν κοριτσίστικα μαγιό και 8.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας στο σπίτι του.

Όπως αποκαλύπτει η Mirror, ο δικηγόρος του Φρίντριχ Φούλσχερ είπε ότι μίλησε μαζί του στην απομόνωση όπου βρίσκεται σε γερμανική φυλακή και ο Μπρίκνερ αρνήθηκε να πει κάτι περισσότερο παρά μόνο είπε ότι δεν έχει σχέση με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Σε ένα τροχόσπιτο πάντως το οποίο χρησιμοποιούσε ο Γερμανός παιδόφιλος και βιαστής βρέθηκαν πολλά κοριτσίστικα μαγιό αλλά και παιδικά ρούχα. Επίσης, έξι usb με 8.000 φωτογραφίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών βρέθηκαν θαμμένα μαζί με έναν σκύλο στο σπίτι που έμενε στην Γερμανία.

Η ύπαρξη του δεύτερου τροχόσπιτου αποκαλύφθηκε από την γερμανική τηλεόραση σε ένα ντοκιμαντέρ το βράδυ της Δευτέρας.Το συγκεκριμένο όχημα δεν είχε εντοπιστεί στην Πορτογαλία όπου είχε ένα άλλα βανάκι και μια μαύρη Jaguar.

Το camper van, με το οποίο κυκλοφορούσε στην Πορτογαλία

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα ανάμεσα στους Μακάν και στον Γερμανό εισαγγελέα. Οι γονείς της μικρής Μαντλίν είναι εξοργισμένοι με τους χειρισμούς του και τα όσα δηλώνει και κατηγορούν τον εισαγγελέα ότι παίζει παιχνίδια.

Μάλιστα, λένε μέσω κύκλων τους ότι αν όντως η Μαντλίν είναι νεκρή και το πιστεύει ακράδαντα ο εισαγγελέας, τότε ήρθε η ώρα να τους δώσει τα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Ο Γερμανός παιδόφιλος έχει προσφύγει και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ζητώντας την απελευθέρωσή του. Αν συμβεί αυτό, τότε μπορεί να αποφυλακιστεί στις 17 Ιουλίου. Ο Μπρίκνερ είναι στην φυλακή για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας στην Πράϊα Ντα Λουζ το θέρετρο από το οποίο εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν τον Μάϊο του 2007.

Οι φυλακές στις οποίες κρατείται ο Γερμανός Κριστιάν Μπρίκνερ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις