Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Δεν θα μάθουμε ποτέ αν ο Keith Flint των Prodigy αυτοκτόνησε

Δεν θα μάθουμε ποτέ αν ο Keith Flint των Prodigy αυτοκτόνησε

Η είδηση του θανάτου του Keith Flint των Prodigy πάγωσε όλο τον κόσμο στις 4 Μαρτίου 2019. Σήμερα, τόσους μήνες μετά το τραγικό γεγονός η ιατροδικαστής αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την αιτία θανάτου του.

Ο 49χρονος Keith Flint βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο North End στις 4 Μαρτίου. Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε στο αίμα του κοκαΐνη, αλκοόλ και κωδεΐνη. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι τον βρήκε ένας φίλος του απαγχονισμένο. Η ιατροδικαστής Caroline Beasley-Murray δήλωσε ότι είχε καταλήξει ανάμεσα σε δυο ενδεχόμενα: αυτό της αυτοκτονίας και αυτό του δυστυχήματος αλλά τα απέκλεισε και τα δυο!

«Έχω αποφασίσει τι θα γράψω ως συμπέρασμα στις έρευνές μου». Εξήγησε ότι τα στοιχεία που να οδηγούν στην αυτοκτονία του Keith Flint δεν είναι επαρκή και ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να προκάλεσε κατά λάθος τον θάνατό του. Για τον λόγο αυτό είπε ότι θα τα αφήσει όλα ανοικτά! Είπε ακόμα ότι δεν θα μάθουμε ποτέ τι ακριβώς έγινε και οδήγησε στον θάνατο τον σούπερσταρ των Prodigy.

πηγή: DailyMail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις