Κόσμος

Δεν θέλουμε να εισβάλουμε στη Συρία, λένε τώρα οι Τούρκοι

Μπορεί οι βόμβες να έπεσαν βροχή στο έδαφος της Συρίας, όμως οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι δεν έχουν πρόθεση να εισβάλουν κιόλας στην περιοχή.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ διέψευσε μάλιστα αναφορά σύμφωνα με την οποία, μερικοί Τούρκοι στρατιώτες είχαν εισέλθει στη Συρία το Σαββατοκύριακο.
Παράλληλα, τόνισε ότι η Τουρκία δεν εξετάζει την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεών της, στο έδαφος της γειτονικής της χώρας, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, Anadolu.
Σε ερώτηση σχετική με τον ισχυρισμό αυτό, σε επιστολή του υπουργείου Εξωτερικών της Συρίας προς το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο Γιλμάζ τόνισε σε επιτροπή του τουρκικού κοινοβουλίου ότι “ δεν είναι αληθής.” “Δεν υπάρχει σκέψη για την είσοδο Τούρκων στρατιωτών στη Συρία,” είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν εντός του έτους: «Η Βόρεια Κορέα έχει 57 πυρηνικά όπλα»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε ότι διατηρεί «πολύ καλή σχέση» με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη - Οι εκτιμήσεις ειδικών για το πυρηνικό οπλοστάσιο της Πιονγκγιάνγκ
Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ
Πούτιν για τις ουκρανικές επιθέσεις στην «Amazon της Ρωσίας»: «Δεν υπάρχουν κρίσιμες συνέπειες»
Το Κίεβο υποστηρίζει ότι επτά από τα δέκα μεγαλύτερα κέντρα logistics της Wildberries έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας - Εντολή για αποκατάσταση των εγκαταστάσεων που υπέστησαν ζημιές
Βλαντιμίρ Πούτιν, Ρωσία