Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Δεν το πίστευε! Νόμιζε ότι η κοπέλα του είναι κατάσκοπος!

Δεν το πίστευε! Νόμιζε ότι η κοπέλα του είναι κατάσκοπος!

Για τα επόμενα δέκα χρόνια ο Nathan Gray θα πρέπει με απόφαση δικαστηρίου να μείνει μακριά από την πρώην κοπέλα του και μοντέλο της Vogue Elaine Ford.

Το δικαστήριο αποφάσισε να επιβάλλει περιοριστικά μέτρα στον 27χρονο μετά τη μήνυση που κατέθεσε το μοντέλο που ισχυρίστηκε ότι την έσυρε στο πάτωμα του διαμερίσματός της και αναγκάστηκε να κρυφτεί στο μπάνιο για να γλιτώσει.

Ο 27χρονος Nathan Gray πίστευε ότι η Elaine Ford τα έφτιαξε μαζί του για να πάρει πληροφορίες για τον ίδιο και τον πατέρα του που συνεργάζεται με τον κατασκευαστή αεροσκαφών Airbus. Πίστευε ότι την είχαν προσλάβει οι υπηρεσίες ασφαλείας για να τους τροφοδοτήσει με στοιχεία.

Δικαστήριο στο Εδιμβούργο διέταξε περιοριστικά μέτρα εναντίον του 27χρονου και του επέβαλε πρόστιμο 250 λιρών. Ο Nathan Gray φέρεται να παρακολουθούσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του και μοντέλο εσωρούχων μήνες μετά τον χωρισμό τους το 2013.

Λίγο πριν από την έναρξη της δίκης του συμφώνησε να δηλώσει ένοχος για παραβίαση ειρήνης, αλλά αθώος για απαγωγή, επίθεση και συμπεριφορά που προκάλεσε τρόμο στην 28χρονη Elaine. Οι δύο φοιτητές είχαν γνωριστεί στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου το 2013 και χώρισαν λίγους μήνες αργότερα επειδή τη ζήλευε που είχε άντρες φίλους.

Η Elaine Ford είπε στο δικαστήριο πως της είχε κλέψει το κινητό τηλέφωνο και το laptop της και την είχε ακολουθήσει τουλάχιστον μια φορά μετά τον χωρισμό τους. Υποστήριξε ακόμα πως την είχε σύρει στο πάτωμα του διαμερίσματός της και είχε αναγκαστεί να κρυφτεί στο μπάνιο για να γλιτώσει.

Η δίκη βέβαια πήρε απροσδόκητη τροπή όταν ο δικηγόρος υπεράσπισής του υποστήριξε πως ο πελάτης του πίστευε ότι η Elaine είχε στρατολογηθεί από τον MI5 και τον κατασκόπευε για να πάρει πληροφορίες για τον πατέρα του. Η Elaine από την πλευρά της χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς αστείους.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε