Κόσμος

Διακοπές στην Κάρυστο για τον Μπόρις Τζόνσον

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε εστιατόριο στην Κάρυστο απαθανατίστηκε να απολαμβάνει ώρες χαλάρωσης ο Μπόρις Τζόνσον, με φόντο το ελληνικό γαλάζιο.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Βρετανίας, νωρίτερα, είχε εμφανιστεί να ψωνίζει σε παντοπωλείο της Νέας Μάκρης μαζί με την σύζυγό του σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η dailymail.

Το ζευγάρι αγόρασε κρασί και άλλες προμήθειες από το τοπικό κατάστημα και έφυγε με αυτοκίνητο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ επιμένει ότι τα Στενά του Ορμούζ είναι πλέον αμερικανικό έδαφος – Νέες απειλές του Ιράν για όποια χώρα συμμετάσχει στον «οικονομικό πόλεμο» των ΗΠΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβασε και πάλι χάρτη στον οποίο απεικονίζονται τα Στενά του Ορμούζ ως αμερικανικό έδαφος ενώ η Τεχεράνη χαρακτηρίζει εχθρό «οποιαδήποτε χώρα συμμετέχει στην εφαρμογή οικονομικών περιορισμών σε βάρος μας»
Ντόναλντ Τραμπ, Στενά Ορμούζ, Ιράν