Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Διαψεύδει τον γιο της η Τζόαν Κόλινς – «Δεν ήταν παιδεραστής ο άντρας μου»

Τζόαν Κόλινς

Μια μέρα μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του γιου της Σάσα, η Τζόαν Κόλινς αρνείται ότι ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του Anthony Newley ήταν παιδεραστής.

Εκτός από την Τζόαν Κόλινς και η κόρη της Tara μίλησε για τα όσα αποκάλυψε ο αδερφός της. Δήλωσε βαθιά αναστατωμένη από τους ισχυρισμούς του εναντίον του αείμνηστου πατέρα τους.

“Αυτό είναι ψέμα. Νομίζω ότι ο Σάσα είναι εξαιρετικά αφελής και δεν ξέρει πραγματικά το νόημα της λέξης. Αγαπούσε τις νέες γυναίκες. Νέες γυναίκες 17, 18, 19 ετών. Όχι παιδιά. Σε καμία περίπτωση. Ποτέ δεν θα παντρευόμουν έναν τέτοιο άνθρωπο. Κατηγορηματικά μπορώ να πω ότι είναι ψέματα. Ποτέ δεν είδα τέτοια συμπεριφορά από τον Anthony”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Τζόαν Κόλινς.

Η 54χρονη κόρη τους Τάρα δήλωσε συγκλονισμένη από τις δηλώσεις του αδερφού της. “Δεν αναγνωρίζω τον άνθρωπο που περιγράφει. Είχα πολύ στενή σχέση με τον πατέρα μου και είμαι βαθιά αναστατωμένη από αυτούς τους ψεύτικους ισχυρισμούς”.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις

Ο Σάσα Νιούλεϊ υποστήριξε πως ο πατέρας του Άντονι Νιούλεϊ ήταν παιδεραστής σε συνέντευξή του στους Sunday Times. Θα βγάλει μάλιστα βιβλία με επίκεντρο την παιδική του ηλικία στο Χόλιγουντ με τίτλο Unaccompanied Minor.

Στη συνέντευξή του υποστήριξε πως ο πατέρας του ήταν παιδόφιλος. “Τον έλκυε η νεότητα. Νόμιζε ότι η αθωότητα ήταν αφροδισιακή. Αυτή ήταν η σεξουαλική του ροπή και είναι ένα πολύ επικίνδυνο, καταστροφικό πράγμα”.

Υποστήριξε επίσης ότι η ταινία του πατέρα του με τίτλο «Can Heironymus Merkin Ever Forget Mercy Humppe and Find True Happiness?» του 1969 ήταν μία «εξομολόγηση παιδοφιλίας».

Την ταινία έγραψε και σκηνοθέτησε ο Άντονι Νιούλεϊ. Πρωταγωνίστησε ο ίδιος στο ρόλο του Μέρκιν και η Τζόαν Κόλινς ως η γυναίκα του Πολυέστερ Πόντανγκ. Τα παιδιά του ζευγαριού, ο Σάσα και η Τάρα έπαιζαν τα παιδιά τους και στην ταινία!

Όπως είπε, η ταινία ήταν πολύ αυτοβιογραφική και αυτό που αποκάλυψε για τον πατέρα του, προκάλεσε τον χωρισμό των γονιών του. «Η μητέρα μου καταστράφηκε από αυτήν την ταινία», σημείωσε. Ο Άντονι Νιούλεϊ και η Τζόαν Κόλινς χώρισαν και το διαζύγιό τους οδήγησε σε μια έντονη δικαστική διαμάχη το 1970. Ο Άντονι Νιούλεϊ πέθανε το 1999 σε ηλικία 67 ετών.

Πηγή: Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις