Κόσμος

Διαρρήκτης άδειασε το σπίτι του Στιβ Τζομπς!

Υπολογιστές και κοσμήματα αξίας 60.000 δολαρίων άρπαξε ένας διαρρήκτης από το σπίτι του συνιδρυτή της Apple εννιά μήνες μετά τον θάνατό του.

Ο δράστης ονομάζεται Καρίμ Μακφάρλιν, είναι 35 ετών και κατηγορείται ότι μπήκε στο σπίτι του Στιβ Τζομπς στις 17ης Ιουλίου κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης.

Το σπίτι του Στιβ Τζομπ στην Σίλικον Βάλεϊ, περίπου 48 χλμ. νότια από το Σαν Φρανσίσκο, που είχε γίνει για ένα διάστημα τόπος συγκέντρωσης θαυμαστών του που άφηναν λουλούδια στο πεζοδρόμιο έξω από αυτό.

Ο Μακφάρλιν, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστή την 2οή Αυγούστου, δεν φάνηκε να γνωρίζει ότι η κατοικία ανήκε στον Τζομπς, είπε η ίδια πηγή της πολιτικής αγωγής. Επρόκειτο «για μια τυχαία διάρρηξη που μπορεί να συμβεί στον καθένα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς παρέλαβε από τον Όλαφ Σολτς την καγκελαρία της Γερμανίας με λουλούδια – «Τι μέρα κι αυτή»
«Κρατήσατε τη Γερμανία στη σωστή πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τελικά πήρατε τις σωστές αποφάσεις», δήλωσε ο Μερτς απευθυνόμενος στον Σολτς για τις επιλογές του σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και ο διάδοχός του, Φρίντριχ Μερτς, ηγέτης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU)
Η βασίλισσα Καμίλα στο «The Tower Remembers» στο Λονδίνο για την 80η επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
Χιλιάδες παπαρούνες, το σύμβολο της μνήμης στη Βρετανία, τοποθετήθηκαν προκειμένου να σχηματίσουν έναν κόκκινο «καταρράκτη» που κυλά από μία γωνία του Πύργου έως το γρασίδι ακριβώς από κάτω
Η βασίλισσα της Βρετανίας Καμίλα επισκέπτεται τον Πύργο του Λονδίνου για να δει την έκθεση κεραμικών παπαρούνων για την 80ή επέτειο του τέλους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου 1