Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Διαζύγιο Άνιστον: Τι είπε για τον Μπραντ Πιτ

Τζένιφερ Άνιστον Μπράντ Πιτ

Λίγο μετά τον χωρισμό βόμβα της Τζένιφερ Άνιστον από τον Τζάστιν Θερού, όλοι άρχισαν να βάζουν στο κάδρο τον Μπραντ Πιτ.

Με τα δημοσιεύματα να φουντώνουν για τον Μπραντ Πιτ, η Τζένιφερ Άνιστον έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Αρνείται ότι στράφηκε στον Μπραντ Πιτ μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Θερού.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ από την Αντζελίνα Τζολί όπου σε εκείνη την περίοδο όλοι εξέφραζαν τον διακαή πόθο τους για επανασύνδεσή του με την πρώην γυναίκα του Τζένιφερ Άνιστον.

Οι θαυμαστές τους θέλουν να τους δουν ξανά μαζί δώδεκα χρόνια μετά το διαζύγιό τους, με τον εκπρόσωπο της Τζένιφερ Άνιστον να σημειώνει πως είναι ψέματα το δημοσίευμα του In Touch ότι κλαίει στον ώμο του.

Ο γάμος Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ κράτησε από το 2000 έως το 2005 λόγω Αντζελίνα Τζολί. Ο χωρισμός της από τον Μπραντ Πιτ εξακολουθεί όμως μέχρι και σήμερα να τη “στοιχειώνει”. Η Τζένιφερ Άνιστον είχε δηλώσει μάλιστα το 2012 πως η χειρότερη φήμη ήταν το ερωτικό τρίγωνο με τον πρώην σύζυγό της.

Μετά τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ από την Αντζελίνα Τζολί, οι φήμες ήθελαν τους δύο πρώην συζύγους να έρχονται ξανά σε επαφή και να ανταλλάζουν συχνά μηνύματα. “Η επανασύνδεσή τους είναι εξαιρετικά απίθανη. Χώρισαν επειδή είχαν προβλήματα” δήλωσε ωστόσο πηγή στο People.

Η ανακοίνωση χωρισμού Τζένιφερ Άνιστον – Τζάστιν Θερού

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω εικασία, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε το χωρισμό μας. Αυτή η απόφαση ήταν κοινή και πάρθηκε με αγάπη στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δυο πολύ καλοί φίλοι που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη φιλία μας.

Υπό κανονικές συνθήκες θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία να εικάσει και να ανακαλύψει, θέλαμε να αποκαλύψουμε την αλήθεια απευθείας. Οτιδήποτε άλλο δημοσιευτεί για εμάς δεν θα είναι απευθείας από εμάς, θα είναι κάποιου άλλου το φανταστικό αφήγημα. Πάνω απ’ όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο».

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις