Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Διαζύγιο – βόμβα για την Αντέλ!

Αντέλ
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, Αντέλ, χώρισε με τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της και σύζυγό της τα τελευταία τρία, Simon Konecki.

Έχοντας κερδίσει ήδη 15 (!) βραβεία Grammy, η Αντέλ διαγράφει μια λαμπρή πορεία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, ωστόσο η είδηση του διαζυγίου της έρχεται να ταράξει τα νερά!

Η -εκπληκτική- τραγουδίστρια, λοιπόν, παίρνει διαζύγιο από τον εδώ και τρία χρόνια σύζυγό της, Simon Konecki. Η βρετανίδα σούπερ σταρ, που γνώρισε τον επιχειρηματία το 2011 και τον παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα το 2016, δήλωσε πως τους δυο τους ενώνει η αγάπη για τον εξάχρονο γιο τους, Άντζελο, τον οποίο θα μεγαλώσουν από κοινού με στοργή.

Οι φήμες… έδιναν κι έπαιρναν πως η 30χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι… ξακουστή για την επιθυμία της να προστατεύει την ιδιωτική της ζωή, επιβεβαίωσε χθες βράδυ τον χωρισμό από τον 44χρονο.

Αντέλ

Εκπρόσωπος της Αντέλ τόνισε: “Η Αντέλ και ο σύντροφός της χώρισαν. Είναι αφοσιωμένοι στο να μεγαλώσουν από κοινό τον γιο τους με στοργή. Όπως πάντα, ζητούν την προστασία της ιδιωτικότητάς τους”, ενώ συμπλήρωσε πως η Αντέλ δεν θα κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο για το ζήτημα.

Η τραγουδίστρια και ο κατά 14 χρόνια μεγαλύτερός της, Simon Konecki, παντρεύτηκαν το 2016 και κατάφεραν για πολλούς μήνες να το κρατήσουν κρυφό. Η ίδια, πάντως, επιβεβαίωσε πάνω στην σκηνή την είδηση του γάμου, όταν παρέλαβε το Grammy στην κατηγορία του καλύτερου άλμπουμ για το 2017.

Δείτε την στιγμή που η Αντέλ ανακοίνωσε τον γάμο της

Ο πρώην σύζυγος της Αντέλ και η… δική του πρώην

O Simon Konecki είναι διευθύνων σύμβουλος μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης και γεννήθηκε το 1974 στην Νέα Υόρκη, μετακομίζοντας με την οικογένειά του στο Λονδίνο σε ηλικία 10 ετών.

Έχει εργαστεί σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, ωστόσο λέγεται πως… βαρέθηκε αυτό το είδος ζωής και θέλησε κάποια στιγμή να αγωνιστεί για να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Τότε, έγινε οι συνιδρυτής της Life Water, μιας φιλικής προς το περιβάλλον βρετανικής εταιρείας εμφιαλωμένων νερών, για να “στήσει” στην συνέχεια την φιλανθρωπική οργάνωση Drop4Drop, η οποία προσπαθεί να παρέχει καθαρό νερό σε φτωχές χώρες.

Ο 44χρονος είχε παντρευτεί επίσης μια στυλίστρια από το Λονδίνο με την οποία έχει μια κόρη εννέα ετών. Μάλιστα, οι… κακές γλώσσες λένε πως η Αντέλ ήταν η αιτία για τον χωρισμό του Simon Konecki, με την ίδια την τραγουδίστρια να διαψεύδει αυτά τα επιχειρήματα σε μια σπάνια, επίσημη τοποθέτησή της…

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις