Κόσμος

Διέκοψαν κηδεία για να κάνουν νεκροτομή

Αστυνομικοί στην Κόστα Ρίκα διέκοψαν την κηδεία ενός άνδρα για να μεταφέρουν το πτώμα στο νεκροτομείο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο 70χρονος Χοσέ Ντιέγο Αγκουστίν Καστίγιο Μιλάνες είχε πέσει σε κώμα από τις 9 Ιανουαρίου, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο. Την περασμένη Τετάρτη υπέκυψε και οι συγγενείς του κανόνισαν να γίνει η κηδεία του την επόμενη ημέρα. Λογάριαζαν όμως χωρίς την… αστυνομία.

“Μου είπαν ότι έγινε λάθος, ότι δεν μπορούσαμε να τον θάψουμε επειδή έπρεπε να τον δει ο ιατροδικαστής”, εξήγησε η αδελφή του Μιλάνες. “Είναι το πιο φριχτό πράγμα που μπορεί να συμβεί σε κάποιον”, πρόσθεσε η γυναίκα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, για άγνωστους λόγους, το νοσοκομείο παρέδωσε το νεκρό στην οικογένειά του, παρακάμπτοντας το νόμο που επιβάλλει να γίνεται πρώτα νεκροτομή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φλόριντα: Σοκαριστικό βίντεο από συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε κατοικημένη περιοχή – Νεκροί οι 9 επιβαίνοντες
Σκηνές καταστροφής κοντά στο Παλμ Μπιτς καθώς το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση με προορισμό τις Μπαχάμες από το Διεθνές Αεροδρόμιο Όστιν - Μπέργκστρομ
Συντριβή αεροσκάφους στην Φλόριντα
32
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Δημοκρατική βουλευτής υποστηρίζει Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο στο Μίσιγκαν λόγω Ισραήλ
Στο βίντεο που ανάρτησε η Στίβενς δηλώνει ότι "δεν έχει θέση στην προεκλογική εκστρατεία του Αμπντούλ" και κατηγορεί τον υποψήφιο ότι προωθεί ρητορική "μίσους"
Χέιλι Στίβενς και Μάικ Ρότζερς