Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Διέρρευσε ερωτικό βίντεο του Amir Khan! Τρέμει για τον γάμο του!

Διέρρευσε ερωτικό βίντεο του Amir Khan! Τρέμει για τον γάμο του!

Μετά το δημόσιο ξεκατίνιασμα ανάμεσα στη γυναίκα και την οικογένειά του, ο Amir Khan είναι τρομοκρατημένος για τη διαρροή ερωτικού βίντεο σε μεγάλη ιστοσελίδα ερωτικών ταινιών. Το βίντεο όπου φαίνεται να ερωτοτροπεί με άλλη γυναίκα γυρίστηκε μία μόλις εβδομάδα μετά τον γάμο του με τη Faryl Makhdoom το 2013.

Το sex tape του 30χρονου πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή πυγμαχίας Amir Khan, που διέρρευσε σε μεγάλο αμερικανικό site ερωτικών ταινιών, δείχνει τον ασημένιο Ολυμπιονίκη να προβαίνει σε σεξουαλική πράξη ενώ μιλά με μοντέλο στο Skype.

Υποστηρίζεται πως το βίντεο τραβήχτηκε λίγο μετά τον γάμο του με την 25χρονη σύζυγό του Faryl Makhdoom το 2013. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί από τους εκπροσώπους του Amir Khan.

Πιστεύεται ότι γνωρίστηκε για πρώτη φορά με την πέτρα του σκανδάλου, που είναι από την Αριζόνα των ΗΠΑ, το 2010. Υπάρχουν επίσης αναφορές πως υπάρχουν άλλα 3 καυτά βίντεο του διάσημου πυγμάχου που προσφέρονται σε ιστοσελίδες πορνό. “Είναι μια τρομακτική στιγμή για τον Amir. Είναι μουσουλμάνος μποξέρ και η προσωπική του ζωή βρίσκεται στο μικροσκόπιο τώρα, οπότε η χρονική στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Υπήρχαν φήμες σχετικά με αυτά τα βίντεο εδώ και χρόνια αλλά τώρα όποιος θέλει μπορεί να τα δει δωρεάν στο ίντερνετ”.

Ο 30χρονος σήμερα Amir Khan υπολογίζεται πως έχει συγκεντρώσει πάνω από 30 εκατομμύρια λίρες από τότε που κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα στα 17 του χρόνια.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε