Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Διεθνής τηλεμαραθώνιος για Ουκρανία: Ρουσλάνα, Σεβτσένκο, Ρεάλ, Τότεναμ «βάζουν» τέλος στον πόλεμο

Διεθνής τηλεμαραθώνιος για Ουκρανία: Ρουσλάνα, Σεβτσένκο, Ρεάλ, Τότεναμ «βάζουν» τέλος στον πόλεμο
Reuters

Διεθνή τηλεμαραθώνιο για την Ουκρανία διοργανώνει η κρατική τηλεόραση της Πολωνίας. «Σώστε την Ουκρανία#ΣταματήστεΤονΠόλεμο», το σύνθημα που κυριαρχεί.

Στον τηλεμαραθώνιο για την Ουκρανία συμμετέχουν Πολωνοί και Ουκρανοί παρουσιαστές, αλλά και ο Ουκρανός θρύλος του ποδοσφαίρου, Αντρέι Σεβτσένκο και «εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών ομάδων Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης», σημειώνει το πολωνικό TVP.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που εμφανίζονται είναι οι Βρετανοί Fatboy Slim και Κρεγκ Ντέιβιντ, οι νικητές της Eurovision, Σαλβαδόρ Σομπράλ και Νέτα και η Ουκρανή Ρουσλάνα.

Όπως ανακοίνωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Πολωνίας TVP, στόχος του διεθνή τηλεμαραθωνίου είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της Ουκρανίας και ότι το πρόγραμμα είναι στα αγγλικά και μεταδίδεται σε πάνω από 20 χώρες.

Τα έσοδα της ειδικής εκπομπής «Σώστε την Ουκρανία#ΣταματήστεΤονΠόλεμο» θα δοθούν στα θύματα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, όπως εξηγεί σε δελτίο Τύπου το δίκτυο TVP World, το αγγλόφωνο παράρτημα της κρατικής πολωνικής τηλεόρασης.

Δείτε το βίντεο:

Η μετάδοση θα διαρκέσει δύο ώρες.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις