Κόσμος

Δημοσκόπηση για Καταλονία: Τα κόμματα υπέρ της ανεξαρτησίας θα κερδίσουν στις εκλογές

Τα κόμματα που τάσσονται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας θα κερδίσουν στις τοπικές εκλογές τον Δεκέμβριο, αλλά θεωρείται απίθανο να λάβουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "La Vanguardia".
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας GAD3 που διεξήχθη σε δείγμα 1.233 ερωτηθέντων μεταξύ 30ης Οκτωβρίου και 3ης Νοεμβρίου, τα κόμματα υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας: Ρεπουμπλικανική Αριστερά της Καταλονίας (ERC), Δημοκρατικό Ευρωπαϊκό Καταλανικό Κόμμα (PDeCAT) και Υποψηφιότητα Λαϊκής Ενότητας (CUP) εκτιμάται ότι θα κερδίσουν στις εκλογές λαμβάνοντας 66 έως 69 έδρες στο 135μελές κοινοβούλιο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έπιασαν τον άνδρα που έκλεψε κάρα αγίας από εκκλησία στην Τσεχία - Ετοιμαζόταν να την πετάξει σε ποτάμι
Ο δράστης άνδρας έκλεψε την κάρα πριν από τη θεία λειτουργία όταν ο συναγερμός της εκκλησίας απενεργοποιήθηκε, έσπασε τη γυάλινη λειψανοθήκη, πήρε το λείψανο και εξαφανίστηκε
Το κρανίο της Αγίας Ζντισλάβα του Λέμπερκ στην Τσεχία