Κόσμος

Δημοσκόπηση – κατρακύλα για Μέρκελ: Το 64% δεν τη θέλει ξανά υποψήφια!

Πάνω από το 60% των Γερμανών δεν θέλει η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ να είναι εκ νέου υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τον επόμενο χρόνο, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Insa που διενεργήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού Cicero και δημοσιεύθηκε σήμερα. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην ερώτηση αν πιστεύουν ότι η Μέρκελ πρέπει να διεκδικήσει την επανεκλογή της για τέταρτη φορά στο αξίωμα, το 64% των συμμετεχόντων στην έρευνα απάντησε αρνητικά.
Στο ομόσπονδο κρατίδιο της Θουριγγίας, το 79% τάχθηκε εναντίον της νέας υποψηφιότητας της Μέρκελ. Οι συμμετέχοντες μόλις δύο ομόσπονδων κρατιδίων – της Βρέμης και του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν– τάχθηκαν κατά πλειοψηφία υπέρ μιας νέας υποψηφιότητας της Μέρκελ (55% στο καθένα). 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτη καραμπόλα στη Γαλλία: Οδηγός νταλίκας κοιμήθηκε στο τιμόνι και τράκαρε με 23 αυτοκίνητα – Πάνω από 37 οι τραυματίες
Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και 3 αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο - Πυροσβέστες δίνουν μάχη με τον χρόνο για να απεγκλωβίσουν όσους βρίσκονται μέσα στα αυτοκίνητά τους
Καραμπόλα στη Γαλλία