Κόσμος

Δολοφονία Κασόγκι: Η Σαουδική Αραβία αρνείται να εκδώσει στην Τουρκία τους υπόπτους

Το Ριάντ αρνείται να εκδώσει στην Τουρκία τα πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτα ότι ενεπλάκησαν στη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας Αντέλ αλ Τζουμπέιρ, έπειτα από σχετικό αίτημα της Άγκυρας.

«Δεν θα εκδώσουμε τους υπηκόους μας» δήλωσε ο Τζουμπέιρ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο Ριάντ.

Η Τουρκία ζήτησε την Τετάρτη τη σύλληψη δύο στενών συνεργατών του πρίγκιπα διάδοχου της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν σε σχέση με τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι την 2α Οκτωβρίου στο προξενείο της χώρας του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Η «συνάντηση για τσάι» και το μυστικό σύστημα της Χαμάς για καταβολή μισθών δημοσίων υπαλλήλων στη Γάζα
Δεκάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι λαμβάνουν σε μετρητά ένα ελάχιστο ποσοστό από τον κανονικό τους μισθό, κάθε 10 εβδομάδες - Το «σήμα» δίνεται μέσω μηνυμάτων για «συνάντηση για τσάι» σε σημεία διανομής
Μαχητές της Χαμάς