Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Dolores O’Riordan: Οι τελευταίες της αναρτήσεις

Dolores O'Riordan
Φωτογραφία από Facebook: Dolores O' Riordan

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του θανάτου της Ιρλανδής τραγουδίστριας Dolores O’Riordan. Η τεράστια επιτυχία και τα τελευταία της διαδικτυακά “λόγια”.

Σε ηλικία μόλις 46 ετών πέθανε η τραγουδίστρια Dolores O’Riordan. Μια καλλιτέχνης που συνέδεσε το όνομά της με το συγκρότημα Cranberries, του οποίου ήταν η frontwoman επί 13 χρόνια.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, με την θλιβερή είδηση να επιβεβαιώνεται από τον ατζέντη της. Ο οποίος διευκρίνισε πως η -μόλις 46 ετών- τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή στο Λονδίνο.

Η δήλωση του ατζέντη της αναφέρει: “Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Cranberries, από την Ιρλανδία, βρισκόταν στο Λονδίνο για μια σύντομη ηχογράφηση. Δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή“.

Ο ίδιος προσέθεσε: “Τα μέλη της οικογένειάς της άκουσαν συντετριμμένα τα νέα και ζήτησαν δικακριτικότητα αυτές τις δύσκολες ώρες“.

Τι έλεγε στις τελευταίες της αναρτήσεις στα social media η Dolores O’Riordan

Η τραγουδίστρια με την ιδιαίτερα χαρακτηριστική φωνή διατρούσε λογαριασμό στο Twitter. Στο προφίλ της, η τελευταία ανάρτηση έχει γίνει στις 4 Ιανουαρίου του 2018.

Σε αυτήν προαναγγέλει πως επόμενος προορισμός της θα είναι η Ιρλανδία, ενώ συνοδεύεται από μία φωτογραφία της, στην οποία απεικονίζεται να κρατά μια γάτα, φορώντας κουκούλα.

Δείτε την ανάρτηση

https://twitter.com/DolORiordan/status/948715838852468736

Το 2017, οι Cranberries ανακοίνωσαν πως επρόκειτο να κάνουν παγκόσμια περιοδεία, με την Ευρώπη, την Αγγλία και τις ΗΠΑ να συμππεριλαμβάνονται στους προορισμούς.

Παρόλα αυτά, τον Μάιο του 2017, το συγκρότημα αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της Dolores O’Riordan.

Στο επίσημο site του συγκροτήματος, αναφέρονταν πως η τραγουδίστρια αντιμετώπιζε πόνους στη μέση.

Στο Facebook, λοιπόν, στο επίσημο προφίλ των Cranberries, η Dolores O’Riordan είχε στείλει μήνυμα στους θαυμαστές της, λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2017, στο οποίο αναφέρονταν στην κατάσταση της υγείας της.

Σε αυτό ανέφερε πως “ένιωθε καλά” και πως έκανε την πρώτη της συναυλία μετά από μήνες, δίνοντας έτσι ένα “μήνυμα” πως ήταν καλύτερα στην υγεία της.

Δείτε την ανάρτηση

Hi All, Dolores here. Feeling good! I did my first bit of gigging in months at the weekend, performed a few songs at the…

Gepostet von The Cranberries am Mittwoch, 20. Dezember 2017

Η ζωή της Dolores O’Riordan ήταν -εκτός από σύντομη- πολυτάραχη. Είχε γίνει γνωστό στο παρελθόν πως έπασχε από ψυχικές ασθένειες, μεταξύ των οποίων και διπολική διαταραχή…

Με πληροφορίες από: bbc.com
Φωτογραφίες από Facebook: Dolores O’ Riordan

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις