Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Το δράμα της Μέγκαν Μαρκλ: «Σ’ αγαπώ μπαμπά» – «Θέλω να τη συνοδεύσω»

Μέγκαν Μαρκλ

Μετά το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ άλλαξε γνώμη. Θέλει να είναι αυτός που θα την παραδώσει στον πρίγκιπα Χάρι.

Ο Thomas Markle μίλησε στο TMZ και αποκάλυψε ότι εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο μετά το καρδιακό επεισόδιο που πέρασε. Οι γιατροί, όπως ανέφερε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, του είπαν πως η καρδιά του επιβαρύνθηκε μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη την περασμένη εβδομάδα.

Αποκάλυψε ότι η Μέγκαν Μαρκλ προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του τη Δευτέρα αλλά δεν ήταν κοντά στο τηλέφωνο. Του έστειλε μήνυμα να του πει πως τον αγαπάει και ότι ανησυχεί για την υγεία του.

Υποστήριξε πως δεν του κρατάει κακία για τη συμφωνία με τον παπαράτσι και τις στημένες φωτογραφίες του λίγες μέρες πριν τον γάμο. Όταν τον ρώτησαν τι πιστεύει ότι σκέφτεται η βασίλισσα Ελισάβετ και αν την έχουν αναστατώσει όσα γίνονται, σχολίασε πως δεν νομίζει ότι σκέφτεται τι κάνει.

Μέγκαν Μαρκλ και Thomas Markle

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ το ξανασκέφτηκε και πιστεύει πως αυτό που έκανε με τον παπαράτσι δεν ήταν σοβαρή παράβαση. Το χαρακτήρισε ωστόσο χαζό. Μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από τον γάμο, άλλαξε γνώμη.

Θέλει να συνοδεύσει τη Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία

Θέλει να πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να παραδώσει τη Μέγκαν Μαρκλ στον πρίγκιπα Χάρι. “Μισώ και μόνο που το σκέφτομαι να λείπω από μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία και να μη συνοδεύσω την κόρη μου”.

πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Αν τον αφήσουν οι γιατροί, ο Thomas Markle είναι αποφασισμένος να διακινδυνεύσει την υγεία του και να πάει στην Αγγλία για τον βασιλικό γάμο της κόρης του. Παραμένει άγνωστο αν θα καταφέρει να πάρει εξιτήριο. Ρώτησε τους γιατρούς αν μπορεί να βγει μέχρι την Τετάρτη, αλλά δεν του έδωσαν δεσμευτική απάντηση.

Η μεγαλύτερη κόρη του Samantha δεν φαίνεται να είχε ποτέ πραγματική σχέση με τη Μέγκαν Μαρκλ από τη στιγμή που ενηλικιώθηκαν και δεν γνώριζε για το ειδύλλιό της με τον πρίγκιπα Χάρι. “Φυσικά και θα τη συνόδευα στην εκκλησία. Είναι μια ιστορική στιγμή. Θα ήθελα να είμαι μέρος της ιστορίας”, υπογράμμισε ο πατέρας της.

Μέγκαν Μαρκλ και Samantha Markle

Πηγή: TMZ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις