Κόσμος

Δραματική διάσωση 21χρονου από βυθισμένο πλοίο (ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστικές εικόνες από τη στιγμή διάσωσης του 21χρονου Chen Shuhan από το πλοίο που βυθίστηκε στον ποταμό Yangtze, στην Κίνα.

Ο 24χρονος δύτης Guan Dong εγκωμιάστηκε από τον Κινέζο πρωθυπουργό Li Keqiang για τις ηρωικές πράξεις του στη διάσωση του 21χρονου ναύτη.

Ήταν ανάμεσα στην πρώτη ομάδα δυτών που έφτασε στο πλοίο που χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο το βράδυ της Δευτέρας και ανατράπηκε ενώ μετέφερε 456 ανθρώπους.

Έπιασε τον τρομοκρατημένο ναύτη και κατάφερε να τον βγάλει στην επιφάνεια, με τον 21χρονο να μεταφέρεται στη συνέχεια στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Serial killer στην Αργεντινή: Βρήκαν οστά και κομμένη μύτη στο σπίτι του – Τους ξεγελούσε με προσφορές για δουλειά και τους δολοφονούσε
Ανθρώπινα οστά και υπολείμματα εντοπίστηκαν στο σπίτι 37χρονου στην επαρχία Χουχούι – Τα εγκλήματα φέρεται να διαπράχθηκαν κάθε Παρασκευή
Περιπολικό στην Αργεντινή
Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί να πάρει τον έλεγχο της Ουάσιγκτον εξαιτίας της βίας ανηλίκων: «Να διώκονται σαν ενήλικες και να φυλακίζονται από τα 14»
«Αν οι τοπικές αρχές δεν φροντίσουν να ανακτηθεί ο έλεγχος «γρήγορα» εφαρμόζοντας μέτρα "δεν θα έχουμε άλλη επιλογή παρά να προχωρήσουμε σε ομοσπονδιακό έλεγχο" της πόλης»
Ο Ντόναλντ Τραμπ 6