Κόσμος

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί σκότωσαν Παλαιστίνιο που παρέσυρε στρατιώτες με το αυτοκίνητό του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός από πυρά Ισραηλινών, που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ισραηλινούς στρατιώτες στη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε ο στρατός του Ισραήλ.

Ο δράστης «επιτέθηκε με το όχημά του σε στρατιώτες που βρίσκονταν σε μια στάση λεωφορείου στη διασταύρωση του Νάμπι Μούσα και κατόπιν συνέχισε την πορεία του και παρέσυρε άλλους στρατιώτες, στη διασταύρωση του Αλμόγκ», σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ισραήλ για το περιστατικό στη Δυτική Όχθη.

«Οι στρατιώτες πυροβόλησαν τον δράστη που επιχείρησε να διαφύγει. Ένας αστυνομικός και ένας πολίτης που ήταν παρόντες στο σημείο πυροβόλησαν με αληθινές σφαίρες και τον εξουδετέρωσαν», προστίθεται σε αυτήν την ανακοίνωση.

Πέντε Ισραηλινοί τραυματίστηκαν σε αυτήν την επίθεση που σημειώθηκε στην περιοχή της Ιεριχούς, ανέφερε εξάλλου η υπηρεσία Μάγκεν Νταβίντ Αντόμ, το αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού στο Ισραήλ. Όλοι τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Ιερουσαλήμ.

Members of Israeli forces secure the scene of a car ramming incident near Jericho in the Israeli-occupied West Bank October 30, 2022. REUTERS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ ζητά εντολή σχηματισμού κυβέρνησης – «Σημαντική πρόοδος» στις διαπραγματεύσεις
Οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στο μπλοκ καλύπτουν ένα ευρύ ιδεολογικό φάσμα, από την Αριστερά έως την εθνικιστική Δεξιά, γεγονός που καθιστά τις διαπραγματεύσεις ιδιαίτερα σύνθετες
Ισραήλ
Μερτς: Οι μουσουλμάνοι που δεν αναγνωρίζουν την ευθύνη μας για το Ολοκαύτωμα να φύγουν από τη Γερμανία
Ο Μερτς επανέλαβε δήλωση του Ρίχαρντ φον Βάιτσεκερ το 1985 ότι «οι νέοι δεν φέρουν ευθύνη για όσα συνέβησαν τότε, φέρουν όμως ευθύνη για το πώς αυτά θα αποτυπωθούν στην Ιστορία»
Ο Γερμανός καγκελάριος, Friedrich Merz
Πρόκληση Φιντάν από τα Κατεχόμενα: Μόνη λύση δύο κράτη στο νησί – Παράνομη η επίσκεψη λέει η Λευκωσία
«Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μία ακόμη πρόκληση, που προστίθεται στις συνεχιζόμενες παραβιάσεις της κυριαρχίας, της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία»
Χακάν Φιντάν
Προκαλεί το τουρκικό ΥΠΕΞ για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: «Άκυρες οι NAVTEX, δεν έχουμε δώσει ακόμη άδεια»
Η Άγκυρα επικαλείται τα όρια που έχει γνωστοποιήσει στα Ηνωμένα Έθνη από τις 18 Μαρτίου 2020 - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Σαφές το διεθνές δίκαιο της θάλασσας
Στο λιμάνι του Ηρακλείου κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου το γαλλικό πλοίο ABEILLE MARENGO, ενόψει των υποθαλάσσιων ερευνών για το έργο Great Sea Interconnector. Tο γαλλικό πλοίο αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για τις προπαρασκευαστικές εργασίες που συνδέονται με την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης - Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο.  Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ 156